Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Companiile membre CFC vor sa ajute cu campania de vaccinare

de Florin Amariei 09 Apr. 2021 1612
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Companiile membre ale Confederatiei Patronale Concordia anunta ca vor sa ajute cu campania de vaccinare si deja au investit in crearea de facilitati si unele pot deja demara procesul.

Membrii Concordia si-au exprimat inca din februarie dorinta de a sprijini eforturile de intoarcere la normalitate, in mai multe intalniri cu autoritatile, iar companii cu peste 140.000 de angajati si-au aratat disponibilitatea de a amenaja centre private de vaccinare, suportand costurile logistice.
 
"Ne-a bucurat declaratia premierului Citu, care cere mediului de afaceri sa se implice in campania de vaccinare, cu atat mai mult cu cat companiile membre si-au exprimat aceasta intentie de mai bine de doua luni. Au exprimat nu doar disponibilitate, ci au si investit in crearea unor astfel de facilitati, pentru ca impreuna sa atingem mai repede tinta de vaccinare, ce ne-ar permite intoarcerea mai rapida la normalitate. Exista companii care in cateva zile pot incepe procesul de vaccinare.
 
Au nevoie doar de cadrul legal si de vaccinuri. In cele mai multe cazuri, pregatirea logistica va lua putin timp, dar ea nu poate incepe fara directie clara de la autoritati. Ce norme, ce reguli, cum, cand, unde, cu cine, cum vin vaccinurile. Laudam deschiderea, asteptam instructiunile si am dori sa existe o consultare intre autoritati si mediul privat, pentru a evita anumite probleme pe care noi le anticipam. Doar la Concordia avem un grup de lucru cu oameni din zeci de companii gata sa-si foloseasca timpul si priceperea pentru a usura procesul si imi imaginez ca nu suntem singurii. Trebuie doar sa folosim aceasta cunoastere si experienta", a declarat Radu Burnete, director executiv Concordia.
 
Acesta a adaugat ca membrii confederatiei au sustinut inca din primul moment eforturile autoritatilor de a gestiona pandemia COVID 19, prin donatii care sa sprijine sistemul medical pentru asigurarea unei ingrijiri cat mai bune pentru pacienti, sprijin acordat achizitiei de teste si orice a fost nevoie pentru a depasi criza.
 
"Stim ca trebuie sa facem din nou un ultim efort in incercarea de a relua viata normala. Revenim la normalitate, impreuna, intr-un parteneriat onest si transparent intre toti actorii vietii publice", a mai spus Burnete.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: companiicfccampania de vaccinareconfederatia patronala concordia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Consiliul Concurentei a amendat cu 4,9 milioane de lei companii de pe piata echipamentelor de protectie

de Bianca Tila
19 Dec 2022
Consiliul Concurentei a amendat cu aproximativ 4,9 milioane de lei opt companii. Acestea activeaza pe piata comercializarii echipamentelor de...

Majoritatea directorilor de companii, optimisti pentru 2022

de Idei de afaceri
24 Ian 2022
Un sondaj efectuat de PwC releva ca majoritatea directorilor de companii se declara optimisti pentru 2022. Potrivit raportului, avand in vedere ca...

Companiile ar trebui sa pregateasca majorari salariale mai generoase

de Florin Amariei
25 Nov 2021
Un studiu arata ca toate companiile ar trebui acum sa pregateasca majorari salariale mai generoase in 2022 din cauza inflatiei. Majoritatea...

Studiu. Principalele provocari pentru companiile din Romania in 2021

de Florin Amariei
24 Nov 2021
Un nou studiu releva care au fost principalele provocari pentru companiile din Romania in 2021. Conform managerilor respondenti, cele mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]