Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi ingenios numele afacerii tale?

28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numele unei afaceri anunta de la inceput potentialii clienti cu cine au de-a face. Numele nu este intotdeauna ales in mod corect de intreprinzatori.

Iata ce ai de facut pentru a alege numele potrivit pentru afacerea ta.

1. Cere parerea celorlalti, in legatura cu numele alese. Chiar si un nume stupid poate fi adaptat, modificat, astfel incat sa devina un brand. Lista ta va deveni tot mai scurta, pana cand vei identifica numele mult dorit.

2. Alege un nume scurt. in cele mai multe cazuri, numele firmei trebuie sa fie indeajuns de scurt, incat sa poata fi tinut minte si scris pe hartie. Astfel, clientii tai te vor tine minte si vor intra pe site-ul firmei tale de distributie.

3. Alege un lume usor de pronuntat. Clientii tai te vor gasi mai greu, daca numele firmei este greu de pronuntat si de scris.

4. Alege un nume memorabil. Numele pe care il alegi pentru afacerea ta trebuie sa le aminteasca clientilor de tine, sa te reprezinte. Daca alegi un nume prea greu, clientii tai te vor uita sau te vor omite, deoarece nu isi aduc aminte cum se numeste firma ta.

5. Alege un nume care se potriveste cu imaginea ta. Daca vrei sa inspiri sentimente de loialitate, alege un nume care cladeste o imagine familiara in mintea lor. Pe de alta parte, ai putea miza pe un nume care rezoneaza cu viteza, miscarea, mobilitatea, in cadrul firmei tale de transport.

6. Alege un nume prin care business-ul tau sa fie evident, astfel incat potentialii clienti nu se vor gandi de doua ori la ce vinzi. Daca vinzi servicii de distributie si transport, include aceste cuvinte in numele firmei tale.

7. Asigura-te ca numele business-ului nu este deja in folosinta. Ai putea contacta autoritatile specifice, pentru a vedea daca nu cumva ai “clonat” din greseala o alta companie, situatie in care va trebui sa alegi alta denumire.

8.Verifica daca numele este sub drept de autor, vezi cine are un nume apropiat cu cel al firmei tale.

9. Scrie pe hartie numele companiei tale si rosteste-l cu voce tare. Astfel, vei sti exact daca suna bine.



Tags: numenume afacerealegerea numeluiafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]