Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum sa iti ajuti echipele de angajati sa livreze cele mai bune rezultate?
Sa conduci o echipa de angajati si sa aduci acea motivatie de care este nevoie pentru niveluri inalte de performanta si productivitate nu este niciodata simplu. Ai nevoie de investitii serioase de timp, energie, creativitate si chiar bani.
Iata care ar putea fi strategiile care sa te ajute sa iti duci echipele de angajati pe culmile productivitatii:3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
1. Nu ii mai controla de parca ar fi copiii de clasa a doua. Este normal sa vrem sa stim ce munca efectueaza angajatii nostri si daca isi indeplinesc la timp si cu succes sarcinile care le revin. Insa nu incercati sa transformati acest drept care va revine dvs intr-un hobby! Toti se vor simti ca niste pusti rataciti si care oricum nu trebuie sa se ingrijeasca foarte mult de calitatea muncii lor fiindca daca este vreo greseala strecurata, ea va fi reperata oricum de cineva care ii controleaza.
Trebuie sa realizati faptul ca este foarte dificil sa lucrezi intr-un mediu in care cineva sta in permanenta sa iti sufle in ceafa. Dati-le libertatea sa greseasca si apoi sa repare, sa invete din greseli si sa devina oameni de incredere, care lucreaza cu spor si cand nu sunteti in firma ci la kilometri distanta, pe o plaja in Honolulu.
2. Investiti intr-un software de project management si project development, intr-unul bun, de calitate si care sa se potriveasca pentru departamentul in cauza. Fiecare software de PM si PD vine cu anumite functii si caracteristici si aduce viteza, eficienta, productivitate sporita pentru orice echipa care lucreaza in contul unui proiect complex.
3. Tineti sedinte cat de des puteti. Multi spun ca sedintele ar trebui tinute cat mai rar. Si cand se tin toata lumea incepe sa ofteze si apar rezultate negative si incepem sa scotocim in dosare sa vedem acum cat timp s-a comis o greseala si a cui e vina si ce sa mai facem acum, dupa sase luni...
Apoi realizam si ca oamenii nu mai sunt obisnuiti cu sedintele si ofera feedback "pe sarite" si lucrurile chiar se complica. Pentru anumite departamente este nevoie de o sedinta pe saptamana. Pentru altele se poate tine o sedinta la o luna sau chiar mai des. Nu lasati mai mult de o luna sa treaca fara sa va intruniti cu oamenii pe umerii carora apasa responsabilitatea de rentabilizare sau cea de profitabilizare a afacerii dvs!
4. Motivati-i asa cum trebuie si nu mai plecati urechea la balivernele celor care spun ca o palma prieteneasca face mai mult decat o marire de salariu. Banii motiveaza cel mai bine, timpul liber acordat pentru angajatii care merita motiveaza, oportunitatile de dezvoltare profesionala motiveaza, promovarile motiveaza.
Articole conexe
Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum
de Idei de afaceriSfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca
de Idei de afaceriDocumentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!
de Idei de afaceriCifra de afaceri din comert a crescut cu 5% in primele patru luni
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit