Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum sa iti propui obiective pe care chiar sa le realizezi in 2013!
Un lucru de care ne tot preocupam in fiecare zi, indiferent ca avem o afacere sau incercam sa ne crestem cariera, este sa incercam sa ne atingem obiectivele. Multi au liste de sarcini supraincarcate si multi nu au astfel de sisteme de organizare. Multi planifica totul in cele mai mici detalii si multi prefera sa tina minte ce au de facut si sa lase timpul sa aduca noi sarcini si proiecte ce trebuie realizate.
Oricare ar fi sistemul in functie de care va lasati ghidati, este esential sa stiti cum sa va propuneti obiectivele pentru noul an. Acesta este punctul de plecare pentru ca sansele de succes sa fie de partea voastra.Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Cresterea prepelitelor japoneze
Iata si care sunt cele trei reguli de aur de care sa tinem cont atunci cand ne propunem o lista de obiective pentru noul an:
1. Tinem cont de lungimea listei de obiective. Nu va supraincarcati pentru ca veti reusi, din pacate si in cele mai multe cazuri, sa compromiteti intregul succes de care ati putea avea parte. Este o chestiune de ordin psihologic faptul ca o astfel de lista poate sa ne aduca in situatia in care sa devenim dezamagiti de faptul ca nu vom putea bifa toate sarcinile. De asemenea, simplul fapt ca avem o astfel de lista in fata ochilor ne poate da un plus de oboseala, de nervozitate, un sentiment de urgenta. Lasati-va listele de sarcini sa respire si nu uitati sa prioritizati!
2. Nu neglijati faptul ca orice obiectiv trebuie bine ancorat in realitate. Asa ca tineti cont de faptul ca veti avea nevoie de obiective pe termen scurt si obiective pe termen lung. Obiectivele pe termen lung trebuie sa sustina viziunea care va calauzeste catre succes si obiectivele pe termen scurt trebuie sa le sustina pe cele pe termen lung. Luati lucrurile logic si nu investiti in obiective care nu contribuie la conturarea viziunii.
3. Nu uitati de faptul ca nimic nu veti reusi pe cont propriu, chiar daca asta va doriti. Asta nu inseamna ca va spunem sa va luati, alaturi de voi, parteneri de afaceri, ci ca va trebuie ajutoare de genul specialistilor, profesionistilor, consultantilor, expertilor. Acestia trebuie cooptati si anexati fiecarui obiectiv.
Spre exemplu, doriti ca pentru 2013 sa reusiti sa intelegeti mult mai bine ce se afla in mintea consumatorilor vostri, cum isi iau iei deciziile de achizitionare. Iata un obiectiv extrem de inteligent. Anexati acestui obiectiv un mic plan de bataie si oamenii care sa va ajute sa il atingeti!
Mult succes si spor la proiectarea listei de obiective pentru 2013!
sursa foto: www.sxc.hu
Articole conexe
Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere
de Idei de afaceriCum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum
de Idei de afaceriSfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca
de Idei de afaceriEvolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit