Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum sa te asiguri ca afacerea ta va creste in mod constant!
Daca nu cresc, afacerile stagneaza si apoi mersul lor este unul sigur. Se vor duce din ce in ce mai mult catre pierdere pana in momentul in care nu vor mai putea fi aduse pe linia de plutire. De la primul semn ca o afacere stagneaza, trebuie sa incepem sa aducem pe masa de discutie strategii de redresare de agresivitate sporita.
Iata cateva strategii de care ne folosim pentru a ne asigura ca afacerile noastre cresc in mod constant:Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Cultura de sofran
Propriul meu plan de afaceri
1. Stimulati creativitatea si originalitatea angajatilor dvs. Oferiti-le tot sprijinul pentru ca acestia sa va ofere idei noi, solutii din ce in ce mai eficiente, sugestii de imbunatatire.
Cea mai mare greseala pe care managerii o pot comite este sa ucida ideile din fasa. Exista numerosi sefi care considera ca singurele idei bune le apartin asa ca restul se transforma in zgomot de fundal care ii deranjeaza. Acestia sunt cei care tin in frau productivitatea unei companii.
2. Aduceti mereu in companie noi si noi angajati care sa va ajute prin intermediul experientelor pe care deja le detin de la fostele lor locuri de munca. Fiecare angajat reprezinta o suma de experiente, idei, strategii, valori, cunostinte. Vine in companie cu o sumedenie de cunostinte si informatii si fiecare va poate ajuta sa va cresteti afacerea.
Trebuie sa fiti deschisi la ideea de a aduce mereu angajati noi, alaturi de cei cu vechime. Lasati-i impreuna si dati-le tuturor sansa sa isi exprime ideile si sentimentele.
3. Training pentru toata lumea. Nu este obligatoriu, este ultra-necesar. Promovati-va angajatii in mod constant. Daca ei cresc, si voi cresteti si afacerea odata cu voi.
Daca angajatii vostri stau pe loc si nu se imbogatesc in mod constant cu noi si noi informatii si competente, abilitati si talente, atunci afacerea nu are nicio sansa sa mearga in directia potrivita.
4. Ajutati-va angajatii care gresesc. Nu ii sanctionati pentru o greseala pe care o comit pentru prima data si din care au multe de invatat. Daca ii sanctionati, nu vor invata decat ca au facut ceva gresit si ca acum platesc cu varf si-ndesat pentru faptul ca au luat o decizie noua sau pentru faptul ca si-au asumat riscuri noi.
Sa aveti succes si afaceri prospere!
sursa foto: www.freegreatpicture.com
Articole conexe
Cum sa ai succes in afaceri pe baza relatiilor personale
de Teo Manole2 tehnici si metode manageriale pentru oamenii de afaceri de succes
de Marinache Horia Cristian3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal
de Ilinca Dobrescu3 secrete ale angajatilor fericiti si ale unei afaceri prospere
de Magdalena PopaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit