Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te asiguri ca afacerea ta va creste in mod constant!

de Matei Antonescu 25 Oct. 2013 2459
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca nu cresc, afacerile stagneaza si apoi mersul lor este unul sigur. Se vor duce din ce in ce mai mult catre pierdere pana in momentul in care nu vor mai putea fi aduse pe linia de plutire. De la primul semn ca o afacere stagneaza, trebuie sa incepem sa aducem pe masa de discutie strategii de redresare de agresivitate sporita.

Iata cateva strategii de care ne folosim pentru a ne asigura ca afacerile noastre cresc in mod constant:

1. Stimulati creativitatea si originalitatea angajatilor dvs.
Oferiti-le tot sprijinul pentru ca acestia sa va ofere idei noi, solutii din ce in ce mai eficiente, sugestii de imbunatatire.

Cea mai mare greseala pe care managerii o pot comite este sa ucida ideile din fasa. Exista numerosi sefi care considera ca singurele idei bune le apartin asa ca restul se transforma in zgomot de fundal care ii deranjeaza. Acestia sunt cei care tin in frau productivitatea unei companii.

2. Aduceti mereu in companie noi si noi angajati care sa va ajute prin intermediul experientelor pe care deja le detin de la fostele lor locuri de munca. Fiecare angajat reprezinta o suma de experiente, idei, strategii, valori, cunostinte. Vine in companie cu o sumedenie de cunostinte si informatii si fiecare va poate ajuta sa va cresteti afacerea.

Trebuie sa fiti deschisi la ideea de a aduce mereu angajati noi, alaturi de cei cu vechime. Lasati-i impreuna si dati-le tuturor sansa sa isi exprime ideile si sentimentele.

3. Training pentru toata lumea. Nu este obligatoriu, este ultra-necesar. Promovati-va angajatii in mod constant. Daca ei cresc, si voi cresteti si afacerea odata cu voi.

Daca angajatii vostri stau pe loc si nu se imbogatesc in mod constant cu noi si noi informatii si competente, abilitati si talente, atunci afacerea nu are nicio sansa sa mearga in directia potrivita.

4. Ajutati-va angajatii care gresesc. Nu ii sanctionati pentru o greseala pe care o comit pentru prima data si din care au multe de invatat. Daca ii sanctionati, nu vor invata decat ca au facut ceva gresit si ca acum platesc cu varf si-ndesat pentru faptul ca au luat o decizie noua sau pentru faptul ca si-au asumat riscuri noi.

Sa aveti succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceri de succesafaceri prosperesucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa ai succes in afaceri pe baza relatiilor personale

de Teo Manole
22 Apr 2016
Numeroase studii arata ca persoanele care dezvolta relatii puternice au mai multe sanse sa creeze relatii de succes. Stiati cat de importante sunt...

2 tehnici si metode manageriale pentru oamenii de afaceri de succes

de Marinache Horia Cristian
17 Sep 2015
Exista oameni de afaceri de succes care nici nu si-au pus problema tehnicilor manageriale si nu stiu ca ceea ce fac s-ar putea numi si management....

3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal

de Ilinca Dobrescu
02 Mar 2016
Se afirma si confirma ca afacerile demarate de la domicilul personal presupun riscuri scazute si investitii mici. In ultimul timp, majoritatea...

3 secrete ale angajatilor fericiti si ale unei afaceri prospere

de Magdalena Popa
26 Ian 2015
Bineinteles ca nu-ti doresti ca angajatii tai sa se simta prost la locul de munca, dar trebuie oare sa pui pe lista ta de prioritati fericirea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]