Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Delegare de succes in pasi simpli!
Delegarea sarcinilor ramane unul dintre cele mai semnificative procese de care sa tinem cont pentru succes in afaceri sau in cariera. Asa ca trebuie sa ne asiguram ca acest proces se finalizeaza cu succes maxim si de aceea tinem cont de cateva reguli simple.
Haideti sa vedem care sunt cele mai importante reguli care ne pot ajuta sa delegam sarcini cu succes maxim, conform Entrepreneur:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate

Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
1. Prima regula spune ca avem nevoie de oameni care sa detina abilitatea de a lucra in mod independent. Nu avem nevoie de oameni care sa astepte ordine si indicatii pentru ca munca lor sa se desfasoare in conditii optime si cu rezultate exceptionale. Asigurati-va ca in echipa voastra sunt oameni cu initiativa si care se descurca de minune cand trebuie sa ia decizii.
2. Delegarea trebuie sa aiba loc in stadii mai multe, in mod treptat. Nu aruncati in bratele unui angajat, oricat de capabil l-ati considera, un teanc de dosare pe care le doriti gata pana la amiaza.
3. Delegati responsabilitati, nu doar sarcini ce trebuie indeplinite. Angajatii pe care ii alegem pentru a ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele trebuie sa inteleaga faptul ca nu au simple sarcini de finalizat. In schimb, aratati-le faptul ca sarcinile vin cu responsabilitati clare de care trebuie sa aiba grija.
4. Incurajati initiativa. Este esential sa delegati responsabilitatile potrivite catre persoana potrivita si sa ii lasati acesteia libertatea de a-si exprima puterea de initiativa in legatura cu modul de rezolvare.
5. Acceptati greselile pe care cei din jur le comit. Nu se poate ca lucrurile sa iasa intotdeauna cum am sperat si fiecare greseala este un semn care va arata ca undeva s-a procedat gresit. Poate ati delegat sarcini de care trebuia sa se ocupe altcineva sau chiar voi insiva. Poate ati delegat prea multe sarcini deodata sau aveti asteptari irealiste.
6. Evitati sa dati vina pe cineva pentru insuccesul unui proiect. Aceasta stare de manie, de furie, de cautare a unui vinovat nu face decat sa va consume energia pe care ati putea sa o canalizati in alta directie.
7. Acceptati faptul ca oamenii fac lucrurile in maniera in care cred ei de cuviinta. Nu toti lucram la fel si nu toti vedem solutiile pe care altii le vad ca fiind mai la indemana.
8. Pregatiti-va pentru surprize! Uneori se intampla sa angajam oameni de-a dreptul exceptionali. Si atunci se intampla ca un proiect pe care l-am delegat catre acesti oameni sa isi gaseasca o rezolvare si mai rapida si mai eficienta decat am fi sperat de la bun inceput.
Mult succes si delegare de top!
sursa foto: www.sxc.hu
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume

[GHID PRACTIC] 3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati

[GHID PRACTIC] Ghid practic Realizarea de sapun natural
Afla toate dedesubturile activitatii de realizare de sapun natural de la un producator cu ani intregi de experienta


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit