Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti in pana de idei de afaceri, motivatie si inspiratie? Incearca asta!

de Victor Oancea 09 Aug. 2013 3684
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sunt zile si zile si nu ai ce sa faci in aceasta privinta. Iata cum gandesc unii dintre noi. Ne lipsesc ideile originale si uneori suntem in pana totala de solutii pentru problemele de care ne lovim. In astfel de momente, creativitatea si originalitatea sunt la pamant.

Aceeasi situatie apare si in momentul in care cautam idei de afaceri originale. Stim faptul ca nu vom da lovitura cu aceleasi idei de afaceri deja valorificate de ceilalti antreprenori, asa ca se cere sa mizam pe elemente noi, pe servicii si produse pe care potentialii nostri clienti inca nu au avut ocazia sa le foloseasca.

Iata si cele 5 strategii pe care le folosim pentru ca ideile de afaceri originale sa apara in mod constant:

1. Mergem la cursuri de antreprenoriat.
Acesta este mediul in care vom intalni viitori antreprenori, afaceristi deja existenti si care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile si competentele, investitori si nu numai! Ideal este sa extragem cat mai multe idei de afaceri din fluxul de informatii care apare in aceste locuri.

2. Participam la cat mai multe evenimente de business management, de dezvoltare a afacerilor, de marketing, sesiuni de networking, conferinte, workshop-uri si nu numai!

Si aici descoperim o serie larga de oameni care ne pot ajuta sa venim cu idei de afaceri net superioare fata de ce exista deja pe piata.

3. Citim cat mai mult. Informatiile nu apar din cer, din senin. Nu va veni nimeni niciodata sa ne ofere informatii fara sa le cerem. Trebuie sa depunem eforturi serioase pentru ca nivelul nostru de cunostinte sa se largeasca, sa se adanceasca.

Cele mai utile carti pentru cei care doresc sa obtina idei de afaceri originale, inspiratie si motivatie:

- autobiografiile si biografiile oamenilor de afaceri, oamenilor care au succes in viata lor profesionala, fie ca sunt bucatari celebri, fie ca sunt designeri sau programatori faimosi.

- cartile motivationale care te ajuta sa iti descoperi toate abilitatile si competentele care te caracterizeaza si sa le dezvolti la maxim!

- cartile scrise de oameni pe care ii admiri si care te inspira! Acestea iti ofera intotdeauna din intelepciunea oamenilor pe care ii consideri un model in viata. Din experientele lor de viata poti invata enorm de mult.

4. Cercetam forum-urile de afaceri cu atentie maxima. In cadrul acestora, multi afaceristi, investitori, experti si alti profesionisti isi vor oferi parerile, opiniile, argumentele pro si contra celor mai interesante idei de afaceri. Nu ezitati sa va inspirati din fiecare idee de afacere care va atrage!

5. Combinam, combinam si iar combinam. Este esential sa aveti la dispozitie o mica incapere, o camera micuta, o debara in care sa puteti sa ganditi in liniste completa. Folositi o tabla magnetica mare si desenati harta pe care v-o imaginati pentru a ajunge din punctul in care va aflati, acolo unde se afla succesul pentru voi.

Mai mult, alcatuiti un mind-map care sa descrie ideea de afacere perfecta, cu toate caracteristicile ei, cu avantajele si dezavantajele pe care le vedeti acum, cu oamenii care se vor ocupa de toate sarcinile necesare, cu banii pe care ii veti infuziona in fiecare aspect in parte.

Mult succes si afaceri cat mai banoase!


Tags: motivatie si inspiratiemotivatie afaceriidei de afaceriidei de afaceri originale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]