Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Formula succesului este simpla! Iata reteta care a dat roade zeci de ani, nu numai la noi ci peste tot in lume!

de Dragos Craciun 04 Dec. 2014 2930
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Desi viitorul acestor afaceri pare stralucit, vor fi multi care va vor spune ca din acest gen de afacere nu va imbogatiti peste noapte, ba mai mult, ca va trebui sa munciti din greu pentru a supravietui. Realitatea crunta este ca peste 50% dintre unitatile de fast-food dau faliment in chiar primul an de activitate, cel mai adesea din cauza lipsei unei planificari riguroase a afacerii.

Asta nu inseamna ca afacerea in care visati sa va lansati trebuie sa fie o operatiune extrem de complicata. Dimpotriva! Cu cat dati o linie mai simpla afacerii dumneavoastra, cu atat va cresc sansele de succes!

A investi intr-o shaormerie sau un fast-food reprezinta o afacere relativ simpla, pe care din pacate, oamenii o complica de bunavoie! Formula succesului este simpla: mancare de calitate, curatenie ireprosabila si personal agil si amabil, reteta care a dat roade zeci de ani, nu numai la noi ci peste tot in lume!

Pentru a avea si mentine toate acestea, mai mult ca sigur ca veti avea un program de lucru foarte incarcat. Veti petrece mai mult timp lucrand la afacerea dumneavoastra decat cu familia. Va veti gandi permanent cum sa imbunatatiti sau sa schimbati un lucru sau altul.
Asteptati-va la stres, oboseala si poate chiar descurajare, dar fiti gata sa perseverati.

Atunci cand lucrurile va depasesc sau devin prea complicate, vi se va parea mult mai usor sa va lasati pagubasi. Expertii apreciaza ca exista un punct critic cand aproape toti intreprinzatorii, dupa luni de insistenta si munca asidua trec printr-un moment de descurajare si se gandesc sa abandoneze.

A porni o afacere este greu, a o mentine pe piata este si mai greu, dar trebuie sa aveti puterea de a merge mai departe. Dar, luati aminte! Este o mare diferenta intre a fi perseverant si a persevera in greseala.

Cei mai multi oameni se pricep doar la cateva dintre activitatile implicate de conducerea unui fast-food. Puteti fi un bun comerciant dar un contabil execrabil, puteti lucra minunat cu oamenii, dar sa nu va pricepeti deloc la marketing. Aflati-va slabiciunile si angajati oameni care se pricep la lucrurile pe care dumneavoastra nu le stapaniti.

Pentru a desfasura o afacere, mai cu seama in zilele noastre, inseamna a fiti in stare sa contactati (sa atrageti), sa castigati si sa mentineti o clientela. Nu alegeti la intamplare directia in care veti merge! Un manual bun de vanzari v-ar ajuta sa aflati mai multe despre psihologia clientului si sa va formati o strategie proprie dupa care sa va ghidati.


Tags: afacereafacerifast-foodshaormerie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]