Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Greseli pe care le comiti cand iti dezvolti afacerea!
Singura cale catre prosperitate financiare de lunga durata este cea reprezentata de start-ul unei afaceri. Implicit, singura cale catre succesul unei afaceri este masura in care aceasta este dezvoltata.
Din pacate, in procesul de dezvoltare a unei afaceri se strecoara numeroase greseli.Dezvoltarea unei afaceri reprezinta un proces sinuos, riscant, dar necesar. Factorul decisiv pentru succesul acestui proces il reprezinta planificarea.
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Planificati-va demersurile care va vor ajuta sa va extindeti afacerea pe plan orizontal sau pe plan vertical. Stabiliti care sunt directiile in care va puteti extinde, strategiile pe care le veti folosi pentru a va dezvolta.
O strategie de dezvoltare a unei afaceri este cea de a va extinde gama de produse si/sau servicii. Varietatea reprezinta o sursa de profituri directe si indirecte. Se extind caile pe care vin incasarile, pe de o parte. Pe de alta parte, varietatea reprezinta un centru de atractie si interes pentru clienti si potentiali clienti. Mai mult, devine un factor declansator pentru activarea actului vanzarii.
O greseala comisa foarte des in dezvoltarea unei afaceri este cea de a impune ritmul nepotrivit Ritmul trebuie impus cu mare atentie, luandu-se in considerare volumul de munca adaugat, anvergura riscurilor nou-asumate, marimea si priceperea echipelor de lucru, elasticitatea domeniului in care va dezvoltati.
Nu in ultimul rand, in momentul in care ne dezvoltam o afacere, poate cea mai grava greseala este cea de a neglija procesele de analizare-documentare. Cercetarea reprezinta primul pas pe care sa il efectuam pentru ca dezvoltarea unei afaceri sa devina un succes sigur.
Stabiliti care sunt eforturile pe care le veti depune, care sunt investitiile financiare si investitiile non-financiare de care este nevoie pentru dezvoltarea afacerii. Stabiliti care sunt posibilele obstacole care va vor opri dezvoltarea si care sunt riscurile pe care trebuie sa le micsorati, in vederea unui proces de dezvoltare cat mai eficient.
Mult succes si afaceri durabile!
sursa foto: www.freegreatpicture.com
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit