Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Leadership: Top 4 reguli de care tinem cont!
Charisma, autenticitate, putere de inovatie, forta de influentare, luciditate, claritate, originalitate... Toate reprezinta doar 1% din necesarul de elemente pentru a forma un leader de top.
Iata si cateva dintre regulile de care tinem intotdeauna cont, cand vorbim despre leadership:Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Cultura castravetelui anti-diabet
1. Nu iti fie teama sa ai aspiratii inalte. Direct proportional cu dimensiunea aspiratiilor va fi si dimensiunea eforturilor pe care le depui. Nu iti fie teama sa dai dovada de ambitie uriasa. Se poate sa nu iti atingi obiectivele intotdeauna, insa cu siguranta iti vei forta granitele mult mai mult.
2. Nu iti fie teama sa gresesti, cat timp inveti din greselile tale. Orice greseala reprezinta o minunata oportunitate de a-ti extrage lectii de o valoare inestimabila. Fii deschis la nou, nu intra in panica atunci cand gresesti, nu pune raul inainte si nu pleca la drum cu preconceptia ca orice greseala reprezinta o pierdere.
3. Ai rabdare cu oamenii tai. Exista oameni care se dezvolta mai rapid si oameni care se dezvolta mai lent. Exista oameni care ofera rezultate mai bune si oameni care ofera rezultate mai slabe.
La fel, exista proiecte care se vor dezvolta mai usor si altele care necesita eforturi mai solide. Adapteaza-ti asteptarile si cerintele la situatia in care te regasesti si nu uita ca graba strica treaba. Un leader bun se formeaza in timp, asemeni unei afaceri crescute in mod sanatos.
4. Nu iti lua orgoliul cu tine. Orgoliul nu a facut nimanui niciodata niciun bine. Nici la locul de munca, orgoliul nu iti ofera niciun avantaj, niciun beneficiu. Asa ca nu te astepta sa obtii rezultate incredibile atunci cand iti aduci in discutie orgoliul.
Astfel, invata de la subalternii tai, chiar daca experienta lor in domeniu este mult sub cea pe care o detii tu. Admite-ti greselile si finiseaza-ti mereu abilitatile si competentele. Nu iti opri niciodata planurile educationale. Urmeaza cursuri si participa la workshop-uri chiar daca simti ca ai ajuns la un nivel inalt in domeniul tau de referinta. Ramai umil, ramai modest si invata din orice sursa ti se pune la dispozitie!
sursa foto: www.freegreatpicture.com
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit