Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mike Dooley si Legile Atractiei pentru viata profesionala si cea personala

de Victor Oancea 21 Sep. 2011 2987
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In intervalul 3-4 Noiembrie 2011, in cadrul Rin Grand Hotel, Bucuresti, Mike Dooley, co-creatorul cartii si unul din protagonistii celebrului film “THE SECRET†vine in premiera la Bucuresti. Mike va sustine workshop-ul “Playing the MATRIX - and Getting What You (Really) Want†in care va dezvalui secretele Legii Atractiei si va prezenta instrumentele pentru aplicarea ei in viata profesionala si personala.

“La finalul lui, participantii vor fi in masura sa isi invinga credintele limitative, gandirea negativa si mentalitatea invechita, sa inteleaga adevarul despre cine sunt si ce sunt capabili sa creeze, sa se simta puternici, invincibili si energici, pentru a obtine tot ceea ce doresc in viata.

Mike Dooley este un fost consultant financiar al Price Waterhouse Coopers, ce a devenit antreprenor si a infiintat Adventurers Club online ce are peste 350.000 membrii din peste 189 de tari din intreaga lume. Cartile sale motivationale au fost publicate in 23 de limbi si a fost declarat “best-selling author” conform The New York Times. Astazi, Mike este foarte cunoscut datorita newsletterului cu Mesaje de la Univers si cartii sale bestseller Infinite Possibilities: The Art of Living Your Dreams.

Conferinta din Bucuresti se inscrie in al III-lea turneu mondial sustinut de Mike in 6 continente, 15 tari si 60 orase.

“PLAYING THE MATRIX este un workshop care iti explica intregul proces al crearii realitatii, de la gand la materializarea acestuia si te ajuta sa faci diferenta intre ceea ce vrei cu adevarat si modalitatile de a obtine. Contine exercitii si worksheets care iti vor arata cum sa-ti definesti visele in functie de rezultatele pe care le doresti, in asa fel incat sa-i dai Universului libertatea sa ti le indeplineasca cat mai rapid si armonios posibil.

Ce vei invata?

Care sunt principiile simple din spatele Legii Atractiei si cum sa le folosesti Ce actiuni sa intreprinzi si la care sa renunti Cum sa-ti redefinesti si sa-ti clarifici viziunea si obiectivele Cand sa te focusezi pe detalii si cand pe generalitati Cum sa-ti umplii de energie gandurile, cuvintele si actiunile pentru obtinerea mai rapida a rezultatelor La sfarsitul zilei vei avea propria ta harta personalizata ce va contine actiuni simple dar importante pe care sa le intreprinzi in zilele, saptamanile si lunile ce vor urma. Chiar si cei care sunt confuzi cu privire la visele si obiectivele lor vor fi indrumati cum sa-si gaseasca nisa si sa fie pasionati de viata.”

Programul evenimentului: Joi, 3 Noiembrie 9:30 - 10:00 – Opening speech Mike Dooley 10:00 – 13:00 - Workshop “Playing the Matrix I”- Mike Dooley 13:00 - 14:00 - Lunch break 14:00 - 18:00 - Workshop “Playing the Matrix II” - Mike Dooley 19:00 - Cina VIP cu Mike Dooley Vineri, 4 Noiembrie 9:30 - 10:30 - “Legea Atractiei si Antreprenoriatul”-Eduard Varain 10:30 - 11:30 - “Legea Atractiei in corporate business” - Cristina Mihai 12:00 - 13:00 - “Cum sa mentii focul aprins” - Petra Muller 13:00 - 14:00 - “Legea Atractiei in societate” - Liviu Mihaiu

Inscrierile se fac pe www.mikedooley.ro

Sursa:www.comunicatedepresa.ro




Tags: mike dooley.legile atractieithe matrix mike dooley

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]