Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patru moduri prin care sa aduci primavara in biroul tau

de Idei de afaceri 12 Apr. 2022 1706
Patru moduri prin care sa aduci primavara in biroul tau
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Modul in care sunt amenajate spatiile in care lucram au un impact puternic asupra starii noastre de spirit, dar, mai ales, asupra productivitatii noastre. Cu cat un loc este mai frumos aranjat si mai ordonat, cu atat ritmul, concentrarea si randamentul cresc.

E clar ca un birou plin de hartii, mape si alte obiecte imprastiate se va rasfrange asupra capacitatii noastre de a ne dedica exclusiv e-mailurilor si altor sarcini pe care le avem de rezolvat. 


Din fericire, primavara este acea perioada perfecta a anului pentru renovare sau reimprospatare si asta datorita soarelui ei bland si a naturii care incepe sa revina la verdele crud. Prospetimea pe care o emana acest sezon ne imbie la mici modificari prin care sa aducem vitalitatea acestui anotimp cat mai aproape de noi. Asadar, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa transformi biroul intr-un spatiu eficient si, in acelasi timp, plin de farmec.

Elimina dezordinea

Inainte de a incepe sa lucrezi la decorul biroului, este esential sa cureti zona si sa o aranjezi. Sorteaza documentele si incearca sa le aranjezi in functie de tipul lor. Pentru a reusi, vei avea nevoie sa cumperi un biblioraft, un organizator de documente si, poate, chiar o mica etajera unde sa le depozitezi. Daca iti place sa mentii consumabilele la vedere, precum agrafele, cuburile de hartie si capsatoarele, atunci vei avea nevoie de obiecte speciale pentru depozitarea lor. In plus, cumpara un cos pentru hartie care sa se afle mereu in apropierea biroului astfel incat sa poti arunca rapid lucrurile inutile de pe suprafata biroului.


Delimiteaza zona cu un covor

Daca nu ai o camera dedicata biroului, atunci este esential sa delimitezi aceasta zona de restul camerei. O varianta foarte buna si deloc costisitoare este achizitionarea unui covor. Astfel, prin introducerea acestui element vei separa din punct de vedere vizual spatiul si vei reusi sa creezi un aspect mai curat si ordonat. In plus, daca decorul camerei iti permite, alege un covor care sa aiba model geometric.

Creeaza un decor vizual

Un alt truc care iti va improspata zona este sa adaugi un fundal vizual in spatele biroului. Fie ca alegi un tablou de mari dimensiuni, fie ca aranjezi mai multe rame cu mesaje inspirationale, acest fundal va avea un impact major asupra decorului si, desigur, asupra increderii in sine. De ce? Intalnirile online au devenit extrem de frecvente, asadar crearea unui spatiu sic, dar in acelasi timp serios, iti va conferi incredere. Desigur, poti opta pentru adaugarea unui tapet, aplicarea lui fiind foarte usoara si avand posibilitatea de a alege dintr-o varietate de modele.

Introdu elemente unice

Daca in orasul tau exista un magazin cu antichitati sau vintage, ii poti face o vizita si sa cumperi cateva obiecte unicat. Gandeste-te ca pixurile nu trebuie sa stea intr-un suport special, ci pot fi depozitate si intr-un borcan din alama sau intr-o vaza. De asemenea, colile de hartie pot fi frumos aranjate si intr-o tava de argint sau cupru. Toate acestea vor da un aer boem biroului, iar tie iti vor crea o stare de bine, lucru esential pentru productivitate.


In plus, cumpara flori si schimba-le mereu pentru a da acea nota de prospetime biroului tau. Pentru un plus de eleganta, alege vaze din sticla si cu o forma rotunda. Toate aceste idei pot fi foarte usor implementate si in cazul in care ai biroul intr-o cladire a companiei. 




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: biblioraftorganizator de documentesistem depozitare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]