Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Platforma online atrage o investitie de 192.000 de euro

de Bianca Tila 07 Iul. 2022 1589
Platforma online atrage o investitie de 192.000 de euro
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Platforma online, Glow2Go, atrage o investitie de 192.000 de euro. O parte din aceasta finantare vine din partea grupului de business angels din comunitatea Bravva, coordonata de Ilinca Paun.

Glow2Go este o platforma online de infrumusetare la domiciliu, ce s-a lansat in anul 2020. Aceasta afacere a fost fondata de doua tinere antreprenoare Raluca Enache si Daniela Padurariu. In prezent, businessul se bucura de o investitie pre-seed de 192.000 de euro.
 
O partea din aceasta finantare provine de la un grup de business angels care face parte din comunitatea Bravve, coordonata de Ilinca Paun.
 
"Inainte sa demaram proiectul Glow2Go, am validat ideea cu peste 500 de femei pe care le-am intervievat si am descoperit ca exista o nevoie reala ca salonul sa vina acasa. Pandemia ne-a ajutat sa lansam chiar mai repede acest serviciu, dar cresterea importanta o planificam in urmatorii ani", spune Raluca Enache, co-fondatoare Glow2Go.
 
Obiectivul principal al businessului in acest an este sa atraga in echipa peste 100 de freelanceri certificati. De asemenea, compania Glow2Go isi propune ca pana la sfarsitul acestui an sa ajunga la un numar de peste 5.000 de comenzi plasate pe site. Cu acesti pasi indepliniti, extinderea catre alte orase ale Romaniei se va face organic.
 
Se pun la bataie tichete intre 5.000 de euro si 50.000 de euro, de catre investitorii din comunitatea Bravva, in startup-uri fondate de femei sau de echipe mixte ce activeaza in diverse sectoare de activitate.
 
In ceea ce priveste acordarea solutiilor digitale la probleme, exista un mare interes pentru sanatate, educatie, energie verde, mobilitate, productivitate, management financiar si parenting. Printr-un abonament anual se permite accesul in comunitate. Astfel, membrii vor avea parte de acces la evenimente si oportunitati de educatie si investitie.
 
"Bravva Community este locul de intalnire si invatare continua, cu scopul de a vedea cat mai multe femei antreprenoare la masa investitiilor, cu idei ce rezolva probleme reale pentru o viata mai buna", spune Ilinca Paun, fondatoarea Bravva Angels.
 
Echipa de fondatori ai comunitatii include nume cu reputatie in mediul afacerilor si cu impact in societate, precum Raluca Fiser, Sonia Nastase, Carmen Sebe, Nevenca Doca, Nina Bratfalean, Simona Lapusan, Carmen Ivan si Ana Maria Andronic, interesate sa investeasca capital, timp si resurse, alaturi de startup-uri fondate de femei.
 



Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: glow2goinvestitiebravva

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]