Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Principiile in functie de care ne conducem afacerile catre succes

67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile devin proiecte din ce in ce mai dificil de adus catre succes. Muncim din greu sa le aducem in pragul de breakeven, in pragul rentabilitatii si apoi privim cu speranta nesfarsita catre momentul in care ne vom vedea afacerile in stadiul in care nu vom mai fi nevoiti sa le sustinem noi, ca si antreprenori, ci se vor auto-sustine si vor elibera profitul de care avem nevoie.

Orice afacere, indiferent de specificul sau, trebuie sa se conduca dupa aceleasi cinci principii universale:

1. Elaborarea de obiective, strategii si planuri de actiune clare, care sunt revazute in mod sistematic ori de cate ori contextul o presupune. Planificarea este o componenta fara de care nu avem cum sa discutam despre afaceri profitabile.

Aceasta profitabilitate nu se naste din nimic si nu este deloc asemanatoare unui joc de noroc. Cresterile, progresul pot fi atinse doar prin planificare bine organizate, bine evaluata si controlata in mod optim de profesionisti.

2. Producerea de bunuri (servicii) care sa acopere o nevoie umana existenta (sau potentiala). Cele mai profitabile afaceri vor fi intotdeauna cele care se vor concentra pe rezolvarea unor probleme mari, urgente, chiar.

Incercati sa atacati nevoi, probleme, lipsuri sau dorinte cu care se confrunta audiente tinta bine delimitate si aduceti intotdeauna produse imbunatatie si bine diferentiate fata de ce exista deja pe piata.

3. Gasirea si pastrarea clientelei. Acest capitol este unul dintre cele mai dificile. Promovarea sta la baza solutiilor de care aveti nevoie si pentru o buna promovare veti avea nevoie, de cele mai multe ori, de profesionisti cu experienta care sa cunoasca maniera in care sa va intersectati cu drumul parcurs de audientele dvs tinta.

4. Realizarea de beneficii suficiente pentru a avea astfel baza consolidarii sau extinderii afacerii.

5. Realizarea unui sistem de gestionare a resurselor umane care sa contribuie la crearea unui colectiv performant si atasat firmei. Intotdeauna veti fi nevoit sa investiti in angajati.

Acestia sunt cei care sunt alaturi de dvs si de afacerile dvs de la bun inceput si veti dori, in mod natural, sa mentineti o rata de conversie cat mai mica. Oferiti beneficii reale si valorificati-va angajatii cheie, cei care va aduc afacerile mai aproape de statutul de afaceri profitabile.


Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri de succesgestionare resurse umanerata conversie afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]