Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Regula de aur pentru management de top: Rasplatiti imediat actiunile bune!

39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un angajat a reusit sa incheie un contract extrem de valoros cu o multinationala. Un angajat a reusit sa isi depaseasca obiectivul de vanzari cu inca jumatate din tinta. Un angajat a reusit sa aplaneze conflictul dintre doi alti colegi din departament. Iata cateva dintre exemplele de actiuni laudabile, actiuni pe care, de foarte multe ori, uitam ca trebuie sa le laudam pe loc, imediat!

Si ce este esential este sa intelegem ca angajatii nostri nu sunt copiii pe care sa ii luam de ureche cand comit o greseala si sa le dam o bombonica atunci cand dau dovada ca sunt cuminti si ascultatori.

Esential este sa constientizam valoarea lor si maniera in care relatia dintre noi, superiorii lor, si ei, subordonatii nostri, se dezvolta. Trebuie sa fie o relatie de corectitudine, bazata pe respect si ... feedback. Si feedback-ul poate fi de natura variata. Poti spune unui angajat ca a facut o treaba exceptionala sau il poti privi in ochi in timp ce ii strangi mana cu fermitate. Poti sa il lauzi de fata cu toti colegii din departamentul sau, poti sa ii acorzi o marire salariala sau chiar o promovare pe care o merita din plin.

Per total, sunt numeroase semnale pe care trebuie in mod obligatoriu sa le oferim subordonatilor nostri pentru ca acestia sa realizeze ca sunt pe drumul cel bun si ca munca lor se desfasoara la nivel inalt de productivitate si eficienta.

In fond, omul caruia nu ii spunem ca isi face treaba in mod corect si ca munca lui conteaza pentru companie, intra sub riscul de a crede ca rezultatele apar de la sine si fara interventia sa directa. Si atunci apare riscul ca rezultatele sa nu mai apara, totul din cauza ca angajatul nostru intelege ca rezultatele nu depind oricum de maniera in care el munceste.

Iata o perspectiva pe care sa o luam in considerare data viitoare cand un angajat reuseste sa obtina performante inalte, data viitoare cand rezultatele obtinute de el sunt cu adevarat valoroase.

Mult succes si management de top!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: managementangajati valorosimanagement de topmanagement de succes

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]