Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reguli de aur ca sa ai angajati mereu entuziasmati si motivati!

de Adela Simonescu 13 Mai. 2013 2890
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista cateva reguli de aur de care tinem cu totii atunci cand discutam despre angajati motivati si mereu entuziasmati de munca lor. Si stim cu totii ca aceasta sarcina este cu adevarat o provocare majora pentru majoritatea angajatorilor. Nu toti suntem gata sa infuzionam sume banesti consistente pentru ca acestia sa "traga tare si cu spor".

Si cam asta ne dorim si am putea sa o spunem cu toata sinceritatea. Ne dorim ca oamenii nostri sa vina la munca zambind, sa ne salute cu seninatate, sa preia proiecte cu cea mai mare placere si speranta ca vor obtine rezultate nu mai prejos de exceptional!

Dar nu se intampla intotdeauna asa. De cele mai multe ori, dam de fete triste, de fetele celor pe care, uneori si prea des, trebuie sa ii impingem de la spate! Si nimeni, niciun sef nu are nevoie de o asemenea sarcina/responsabilitate!

Asa ca exista si cateva reguli de aur de care sa tineti cont pentru a va asigura ca nu va trebui sa va impingeti sau sa va momiti angajatii sa munceasca mai cu spor:

1. Dati-le lor responsabilitatea muncii lor.
Foarte des si in cazul cel mai multor angajati, rezultatele le sunt verificate de superiori. Poate sunt editori seniori, poate sunt manageri de departament sau alte tipuri de sefi! Asigurati-va ca nu mai sunt verificati de atat de multi oameni si ca responsabilitatea este toata a lor.

Foarte clar este faptul ca un angajat, cand are superiorul in concediu, tinde sa fie de 10 ori mai atent, de 10 ori mai responsabil, de 10 ori mai motivat sa isi conduca activitatea profesionala in mod corect. Asta se intampla fiindca nu mai are 10 perechi de ochi atintiti asupra sa si este pe cont propriu!

2. Aratati-le ca sunt buni si extrem de valorosi! In momentul in care un agent de vanzari descopera ca a doborat recordul la incasari pe ultimele 6 luni, nivelul sau de entuziasm poate sa doboare orice limita imaginabila! Si asta se intampla pentru ca omul descopera de ce este in stare. Aratati-le ce forta detin, daca doriti sa si-o exerseze intotdeauna si nu uitati, de asemenea, faptul ca orice rezultat exceptional trebuie recompensat imediat, fara ezitari!

3. Demonstrati-le ca aveti incredere in ei! Nimic nu se compara cu sentimentul ca superiorul tau are incredere deplina in tine, in abilitatile si competentele tale, in talentul tau, in sistemul tau de functionare. Iti iei liber pentru ca ai neaparat nevoie si nu ti se pun intrebari. Vii cu propuneri si acestea sunt luate in calcul cu toata seriozitatea. Iata doar cateva exemple de moduri in care superiorii isi arata increderea fata de subordonatii lor!

sursa foto: www.sxc.hu





Tags: angajati motivatiangajati entuziasmatiangajati valorosi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]