Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reguli esentiale pentru succesul oricarei afaceri!

de Matei Antonescu 23 Apr. 2013 2884
3.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiecare afacere vine cu propriile ei necesitati si posibilitati. Fiecare afacerist vine cu propriul sau set de abilitati si competente. Fiecare industrie presupune propriul sau set de aspecte care il guverneaza, propriile nise si sub-nise ce pot fi abordate la un moment dat! Cu toate acestea, indiferent de afacere, indiferent de profilul industriei sau al antreprenorului, exista si cateva reguli de aur de care tinem intotdeauna cont.

Iata cateva dintre regulile esentiale de care tinem cont intotdeauna, pentru afaceri profitabile timp indelungat:

1. Know-How-ul nu este de ajuns!
Degeaba sunteti expert in domeniul in care va veti dezvolta afacerea. Greselile antreprenoriale sunt la tot pasul si cu totii comitem foarte multe pana cand castigam experienta indeajuns de solida pentru a deveni afaceristi de top.

2. Calitatea nu este de ajuns! Oricare ar fi nivelul calitatii produselor si serviciilor oferite, fara promovare de top nu se poate. Asa ca mizati pe cooptarea de specialisti in marketing si advertising, specialisti care sa elaboreze si sa execute strategii care va vor transpune produsele si serviciile in mijlocul audientei dvs tinta.

3. Angajatii de top nu sunt de ajuns ca sa va consolidati o companie de top. Multi cred ca vor rezolva orice problema daca au alaturi angajati de top. In fapt, este esential ca acesti angajati sa fie motivati in mod constant. Chiar daca in momentul angajarii sunt candidati exceptionali, pe tot parcursul activitatii lor, este vital sa investiti in ei pentru ca acestia sa se dezvolte din punct de vedere profesional.

4. Separati banii personali de cei aferenti afacerii. Iata o regula de aur de la care nu ne abatem niciodata, indiferent cat de dificil este sa efectuam o astfel de distinctie clara. Separati conturile bancare si tineti evidenta cheltuielilor si incasarilor.

5. Norocul se face! Cu alte cuvinte, daca vrei un nivel inalt de incasari, daca vrei un numar cat mai mare de clienti, daca vrei ca brandul tau sa beneficieze de o imagine cat mai buna, esential este sa depui eforturile de rigoare in mod planificat, in mod organizat, pe baza unei strategii bine elaborate. Cu alte cuvinte, actioneaza inteligent si cu simtul auto-disciplinei.

6. Nu te baza pe nimeni! Din pacate, nu putem sa avem incredere in nimeni, nici macar in membrii propriei noastre familii. Se intampla foarte des sa descoperim afaceri de familie destramate din cauza conflictelor interne. Si se intampla sa descoperim si faptul ca din ce in ce mai putini antreprenori cauta parteneri de afaceri din cauza lipsei de incredere.

La final, va recomandam sa va bazati pe propriile forte si doar pe acele persoane care va castiga increderea in timp.

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: reguli afacerireguli afacereafaceriafacereafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum sa atragi cei mai buni angajati pentru noua ta afacere

de Idei de afaceri
12 Dec 2023
Initierea unui business este un eveniment important in viata fiecarui antreprenor. Prima afacere poate fi comparata, cu usurinta, cu prima dragoste,...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]