Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi care te ajuta sa iti incepi ziua in mod productiv!

de Adela Simonescu 09 Aug. 2012 2450
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile nu se conduc singure niciodata, nici macar cand detinem adevarate armate de specialisti si profesionisti care sa se ocupe de indeplinirea celor mai ardente sarcini si responsabilitati. Adevarul este ca mai presus de precautie, prezenta unui antreprenor in afacerea sa reprezinta o masura de asigurare a unor sanse reale de succes.

Iata si cateva sfaturi care sa te ajute sa iti incepi ziua cu succes, in mod productiv si gata sa iti conduci afacerea cu cat mai multa eficienta:

1. Trezeste-te devreme.
Desigur, vom presupune ca te-ai bagat in pat devreme. Studiile arata faptul ca cel mai odihnitor somn incepe de la ora 21:00 si poate dura pana la ora 05:00 sau chiar putin mai tarziu. Primele ore din zi sunt cele care ne ajuta sa indeplinim cat mai multe sarcini si sa ne ocupam de planificarea unei zile perfecte!

2. Ia un mic dejun sanatos. Mancarea ne afecteaza mai mult decat realizam. Foarte multe persoane au descoperit cata energie pot detine cand micul dejun include fructe si cereale. Asa ca renuntati la mancarea nesanatoasa si continuati sa luati gustari sanatoase pe intreg parcursul zilei. Va veti simti mai plini de energie, mai fericiti si veti simti ca aveti grija de voi si de sanatatea voastra, lucru care va va da un sentiment de bunastare.

3. Incepe sa iti planifici ziua. Adauga sarcinile si responsabilitatile pe care trebuie sa le indeplinesti inca de duminica. Efectueaza o lista pentru intreaga saptamana si apoi imparte toate activitatile pe zile, in functie de urgenta si prioritate, de termen limita si chiar si de preferinte. Poate preferi sa te ocupi de contabilitate lunea sau la finalul saptamanii.

Un sfat important referitor la planificare este cel de a nu te supraincarca. Nu te simti nici inutil daca nu ai reusit sa finalizezi munca pe care ti-ai propus-o pentru o zi anume. Lasa treburile nefinalizate pentru ziua de maine si vei observa ca le vei termina, cu putina motivatie!

4. Ai nevoie de inspiratie, de creativitate, de originalitate si multa seninatate, optimism, motivatie si entuziasm. Iata doar cateva dintre cele mai importante ingrediente care te vor ajuta sa vii cu o reteta de succes. Citeste citate motivationale, citeste un pasaj din cartea preferata alaturi de o cafea fara zahar, priveste un serial din episodul preferat la sfarsitul zilei, relaxeaza-te cu o plimbare in parc sau cu o sesiune fierbinte de tae-bo! Toate se convertesc in energie pozitiva care te va sustine in indeplinirea celor mai inalte obiective!


Tags: afaceriproductivsucces afacerisfaturi sa fii productiv

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Cifra de afaceri din comert a crescut cu 5% in primele patru luni

de Bianca Tila
03 Iun 2022
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele patru luni din acest an cu 5%. Fata de perioada similara din 2021, a crescut...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]