Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 greseli ale unei sedinte!

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sedintele sunt vitale pentru orice fel de afacere, pentru firme si agentii, companii si organizatii, asociatii si echipe de lucru de sine statatoare. Avem nevoie de sedinte pentru a comunica noi reguli, pentru a aplana conflicte, pentru a aduce noi solutii pe masa de discutii si cu referire la anumite probleme cu care se confrunta companiile noastre. Uneori sedintele sunt inutile, toxice, ne mananca timp si bani degeaba, fara a-si indeplini un scop clar.

Iata cele mai mari 3 greseli ale unei sedinte:

1. Organizam o sedinta doar de dragul de a ne reintalni sau pentru ca a trecut deja destul de mult timp de la sedinta anterioara. Sedintele devin toxice si angajatii devin nemultumiti cand incercam sa ii convocam si ii deranjam din activitatea lor profesionala pentru a ne reuni in cadrul unei sedinte care nu prezinta niciun scop de indeplinit, niciun obiectiv, nicio problema reala de rezolvat.

Se organizeaza sedinte si pentru a se decide data viitoare pentru o alta sedinta si acest lucru va aduce un nivel inalt de toxicitate in cadrul unei companii. Incercati sa intrati in pielea angajatilor si sa priviti imaginea de ansamblu din punctul lor de vedere. Veti descoperi lipsa de incredere pe care acestia o incearca pentru echipele care organizeaza sedinte fara un scop exact.

2. Nu ne pregatim destul. Pregatirea este sfanta pentru organizarea oricarei sedinte. Alcatuiti un plan de discutii si un plan posibil de actiune pentru fiecare decizie care urmeaza sa fie luata. Stabiliti cota de timp pe care o alocati fiecarui subiect ce va fi tratat in cadrul sedintei si nu va abateti de la program.

3. Nu se pun in aplicare deciziile luate in cadrul sedintei. Orice sedinta trebuie sa vina si cu un follow-up. Aveti nevoie de o persoana care sa transmita celor care au participat la sedinta si celor implicati in deciziile luate in cadrul sedintei, rezultatele sale. Reamintiti-le care au fost deciziile luate si care sunt prioritatile de lucru in lumina noii situatii. Reamintiti-le cum vor fi ei afectati si programul lor de lucru cum trebuie sa se modifice pentru a se pune in aplicare noile decizii, ce asteptari si cerinte aveti din partea lor.


Tags: sedintegreseli sedintesedinte toxicesedintafollow-up sedinte

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]