Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 4 strategii pentru o viata cat mai simpla si afaceri cat mai prospere!

de Adela Simonescu 06 Ian. 2014 3052
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Viata este simpla cand afacerile prospera... am putea spune fara sa gresim prea tare. Si am spune-o pe buna dreptate. Cand lucrurile merg ok in viata profesionala, parca totul se leaga si in viata personala. Si viceversa, evident.

Iata si cele mai interesante 4 strategii pentru o viata cat mai simpla si afaceri cat mai prospere:

1. Renunta la perfectiune. Nimic nu este perfect decat atunci cand decidem noi ca este perfect. Invata sa faci lucrurile cat mai bine, insa nu fi tipicar, nu fi un perfectionist convins, nu iti pierde inca doua ore ca sa finisezi la maxim un raport care oricum era in regula.

2. Renunta la critica si nu iti mai judeca angajatii, partenerii de afaceri, furnizorii si consultantii. Evident, cu totii gresim insa tu gresesti cel mai mult daca ai de gand sa iti consumi energia si eficienta pentru a trece la critica.

Solutia este sa ajuti acolo unde se poate si sa ignori ceea ce nu poate fi schimbat.

3. Nu iti impune obiective imposibil de atins doar de dragul de a face cat mai mult cu putinta. Stim cu totii ca daca ii impui unui angajat un anumit nivel de productivitate, el va face tot posibilul sa il atinga. Se poate sa nu il atinga, insa va tinde catre el.

Asa se intampla si atunci cand ne impunem obiective noi insine, insa nu functioneaza daca exageram si daca pe lista de prioritati avem sarcini imposibil de indeplinit. Nu facem decat sa ne asiguram o lunga lista de dezamagiri. Mergeti din aproape in aproape, pas cu pas.

4. Sarbatoriri fiecare victorie pentru a va da incredere in propriile puteri. Nu va criticati prea aspru atunci cand gresiti pentru a lasa loc si lectiei pe care trebuie sa o invatati. Si nu uitati ca aveti nevoie si de pauze si de sarbatorirea victoriilor care va dau atat de multa energie!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceri 2014. afaceri prospereafaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]