Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 7 cele mai mari companii din lume

de Camelia Diaconu 27 Mar. 2019 3404
3.95 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu siguranta ai auzit despre Amazon sau IBM, companii care valoreaza acum sute de milioane de euro devenind astfel cele mai valoroase companii din lume. Mai jos vei gasi un top cu cele mai mari companii din lume, dar si care sunt fondatorii celor mai de succes afaceri!

Amazon. Compania americana de comert online este in prezent cea mai mare companie care se ocupa de comert online cu amanuntul.  Fondatorul Jeff Bezos a lansat Amzon in 1994, iar din 1995 afacerea a fost lansata si in mediul online. Afacerea a inceput cu vanzarea de carti online si a continuat cu cd-uri de muzica, electronice, imbracaminte, programe pe calculator, mobilier, etc.

 
Facebook.  Compania americana multinationala care in prezent detine si opereaza tot ce inseamna reteaua de socializare Facebook. Fondatorul Mark Zuckerberg  a infiintat aplicatia in anul 2004 iar Sean Parker a devenit presedintele acesteia. 

 
Google. Fondata in anul 1998 de catre Larry Page si Sergey Brin, compania Google este corporatia americana ce administreaza motorul de cautare pe internet. Google este in prezent cea mai simpla metoda de a gasi informatii pe web si are o baza de date in spate de peste 8 miliarde de site-uri web. 

 
Apple. Fondata de catre Steve Jobs si Steve Wozniak, compania Apple este cea mai cunoscuta companie din lume, din industria inaltei tehnologii. Dupa multe incercari deoarece la inceput compania a creat primele computere Apple intr-un garaj, in anul 1996, compania a renascut din propria cenusa, o data cu lansarea generatiei de gadget-uri Iphone, iPad, iPod, MacBook. In anul 2014, in primul trimestru, compania Apple a castigat mai mult decat Amazon, Facebook si Google.

 
Microsoft. Bill Gates si Paul Allen au infiintat compania Microsoft in anul 1975. In anul 1983, pe 10 noiembrie, Microsoft Corporation anunta in mod oficial si Microsoft Windows, sistemul de operare de ultima generatie care ofera o interfata grafica de utilizator si un mediu multitasking pentru computerele IBM. 

 
McDonald’s. Cel mai mare lant de restaurant din lume, de tipul fast-food, McDonald’s a inceput sa functioneze in anul 1940, deschis de fratii Dic si Mac Macdonald, in San Bernardino, California. In anul 1984 a fost introdus “Sistemul de Servire Rapida”, care stabilea principiile restaurantelor de tip fast-food. Mai tarziu, Ray Kroc a cumparat drepturile legale ale fratilor Mcdonald si a extins business-ul in toata lumea. Acum sunt 29.179 de restaurante McDonald’s, cu peste 42.000 de angajati.

 
Jonhnson&Johnson. Compania farmaceutica americana a fost fondata in anul 1886, iar scopul acesteia este producerea de bunuri de larg consum si aparate medicale.


Tags: afaceri de succesafaceri maricele mai mari companiicompanii de top

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

2 tehnici si metode manageriale pentru oamenii de afaceri de succes

de Marinache Horia Cristian
17 Sep 2015
Exista oameni de afaceri de succes care nici nu si-au pus problema tehnicilor manageriale si nu stiu ca ceea ce fac s-ar putea numi si management....

3 ingrediente ale unei afaceri de succes, la domiciliul personal

de Ilinca Dobrescu
02 Mar 2016
Se afirma si confirma ca afacerile demarate de la domicilul personal presupun riscuri scazute si investitii mici. In ultimul timp, majoritatea...

6 sfaturi valoroase pentru managerii care-si doresc afaceri de succes

de Anca Raileanu
26 Nov 2014
Cine nu-si doreste sa aiba o afacere de succes? Desigur, intrebarea este retorica. Ca urmare, va oferim 6 sfaturi foarte utile pentru a conduce...

Top 7 calitati ale omului de afaceri de succes!

de Ilinca Dobrescu
14 Nov 2017
Daca iti doresti o viata de succes, inainte de toate trebuie sa intelegi ce anume inseamna succesul pentru tine. Se prea poate ca succesul sa fie...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]