Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pe care trebuie sa le stie orice afacerist

de Florin Amariei 31 Ian. 2020 5281
4.94 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa pornesti o afacere mica, atunci trebuie sa stii ca exista cateva trucuri pe care le poti invata pentru a avansa mai rapid cu initiativa ta antreprenoriala.

Iata ce poti aplica pentru a-ti mari sansele de succes!
 
Timpul
Administrarea eficienta a timpului va deveni o provocare in timp, daca nu o vei prioritiza. E important sa iti stabilesti activitatea profesionala cat mai eficient posibil pentru a satisface majoritatea nevoilor care ar putea aparea de-a lungul unei zile. In aceeasi masura este vital sa iti asiguri o perioada de timp zilnica pentru propria ta relaxare. Desi e important sa iti administrezi afacerea, va fi necesar sa ai grija si de sanatatea ta. Totodata, echilibrul psihicului tau este extrem de important.
 
Prezenta fizica
Sediul afacerii tale trebuie sa acomodeze prezenta unor persoane? Atunci stii ca trebuie sa te pozitionezi intr-o zona cat mai circulata.
 
Sediul afacerii tale trebuie sa acomodeze doar angajatii? Atunci cauta un spatiu de birouri cat mai util si la un pret bun.
 
Prezenta online
Nicio afacere legala n-ar trebui sa lipseasca in 2019 din mediul online. Majoritatea oamenilor cauta un produs sau un serviciu online. Mai multe despre asta poti afla dand click AICI!
 
Social media
Este important sa poti fi gasit pe Facebook, LinkedIn sau Twitter. Gandeste minimum o postare interesanta in fiecare zi si profita de capacitatea uriasa de diseminare a informatiilor pe care o astfel de platforma o are.
 
Angajatii
La inceput iti vei alege un partener, de fapt. Primul angajat va fi omul cu care vei construi cele mai importante aspecte ale afacerii tale. 
 
Management
Nu exista om perfect, daramite un manager ideal! Cu fiecare greseala vei invata cum sa faci lucrurile mai bine. Este important, insa, ca din fiecare situatie sa inveti si sa devii din ce in ce mai bun!
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: trucuriafaceriafaceristsucces

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.94 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Secretul unui interviu de succes

de Idei de afaceri
03 Nov 2023
Secretul unui interviu de succes este foarte simplu. Trebuie sa stii foarte clar ce doresti de la viitorul angajat si sa adresezi intrebarile corecte...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]