Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unicul secret care iti va aduce succesul masiv

de Alexandra Popescu 26 Apr. 2014 2765
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca te gandesti ca succesul masiv il vei gasi intr-o revista, intr-un articol bun, la TV sau oriunde altundeva unde cineva iti da sfaturi despre cum sa il obtii, iti vei pierde timpul. Succesul masiv nu se poate obtine doar cu un anumit lucru sau cu un anumit produs. Acestea sunt doar minciuni care te fac sa visezi frumos.

Se pare ca nu exista un secret al acestui succes. Multi dintre oameni cred ca nu este nimic anormal sa existe un “buton” care sa il maximizeze spectaculos fara sa creasca efortul. Suparator este faptul ca majoritatea populatiei crede acest lucru, fiind un mod prin care asteapta “sa cada bani din cer” si cand spun “abracadabra” sa fie in fruntea topului firmelor de succes. 
Normal, acest lucru nu va fi posibil niciodata, nu vor exista niciodata comenzi rapide pentru succesul masiv sau pentru a-ti indeplini visele. Putem spune ca exista ceva si aceea este munca.
Secretul acestui succes consta in munca masiva, iar oricine care a realizat ceva poate confirma asta. Multi care neglijeaza acest aspect considera ca cineva trebuie sa faca ceea ce fac ei in acel moment, adica sa ramana intr-un post nu prea placut, platit prost si care nu aduce impliniri. 
 
Normal ca afacerile nu inseamna tot timpul iesitul in cluburi, distractie, bani si multe vacante. Pentru a ajunge sa faci toate cele enumerate trebuie sa depui efort, care sa te ridice, care sa te ajute sa iti maximizezi succesul in afaceri si sa iti atingi obiectivul. Te va scoate usor din zona ta de confort, dar va merita candva, intr-un viitor apropiat.
Trebuie sa iti creezi propriile oportunitati, sa fii dispus sa iei masuri neobosit, persistente si sa actionezi masiv. Decat sa stai sa astepti momentul potrivit, du-te si cauta-l tu. 
 
Cresterea este numele jocului. Incearca sa te autostimulezi. Daca azi ai dat 10 telefoane, maine da 30 si tot asa. Incearca sa cresti cu ajutorul propriilor tale forte. Creste tot ce tine de tine si de firma ta, actiunea, persistenta, rezultatele. Doar cu ajutorul tau vei atinge succesul.

Gaseste modalitati de a te stimula. Vor fi momente multe in care te plafonezi, in care simti ca nu mai poti. Pentru asta este bine sa gasesti ceva care sa te motiveze zilnic, care sa iti sara in ochi. Un citat, orice. Incearca sa tragi de tine constant si nu te mai gandi la competitie. Incearca sa gasesti acel ceva care sa fie crezul tau de zi cu zi.
 
Succesul masiv nu va aparea niciodata peste noapte, nu iti va bate la usa sa te anunte ca a venit. El trebuie obtinut cu munca si daruire. Fa din fiecare zi una productiva si nu uita niciodata de scopul tau. Incearca sa te ridici pe propriile forte, iar asta va fi satisfactia ta suprema, care te va face mandru de ceea ce esti si te va ajuta sa nu renunti.
 


Tags: afacerisucces in afacerisfaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa economisesti bani pentru un avans la credit: 3 sfaturi utile

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Achizitia unei locuinte presupune o investitie generoasa si, uneori, veniturile personale nu sunt indeajuns pentru a sustine integral costurile...

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]