Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa-ti deschizi un magazin online pentru afacerea ta?

de Idei de afaceri 26 Oct. 2020 3830
3.85 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In ziua de azi, este important sa ai o prezenta online: nu doar pe retelele de socializare, dar si un website pentru afacerea ta.

Dar realizarea unui magazin online poate parea dificila la prima vedere: de la construitul site-ului si pana la promovarea sa, sunt multi pasi importanti de urmat in acest proces.

Ce este Marketor?

Marketor este cea mai rapida si completa platforma pentru a-ti crea un magazin online: un serviciu care iti ofera nu numai un website pentru afacerea ta, dar si suport tehnic, promovare online si marketing online.

Pe scurt, Marketor ofera:

  • Alegerea domeniului web si realizarea magazinului pe o platforma creare magazin online, pentru afaceri de orice tip si marime,

  • Acces la interfata de administrare a magazinul tau online in doar 5 minute,

  • Integrare cu Google Ads, Facebook/Instagram Shop si alte platforme pentru promovare online,

  • Integrare cu marketplace-uri ca Emag, Shopmania si altele,

  • Optiunea de a-ti exporta produsele pe retele de socializare,

  • Un website optimizat SEO pentru Google, dar si pentru telefoane mobile,

  • Și multe alte beneficii!

Scopul lui Marketor e sa se ocupe de intreaga parte tehnica a construirii magazinului pentru afacerea ta online, pentru ca tu sa te poti ocupa de afacerea ta si de cresterea ei.

De ce afacerea ta are nevoie de un website?

Pe masura ce tot mai multi oameni folosesc internetul pentru a descoperi afaceri si pentru a cumpara online, website-ul devine o parte esentiala succesului afacerii tale.

Un website te poate ajuta sa-ti cresti publicul si vanzarile; dar acestea sunt doar unele dintre cele mai mai importante motive.

Website-ul este si o componenta esentiala de branding, o metoda de a comunica direct cu publicul tau si o oportunitate enorma de a fi descoperit online de catre potentiali clienti, prin intermediul motoarelor de cautare.

Cel mai important motiv pentru care afacerea ta are nevoie de o prezenta online este faptul ca tot mai multi consumatori romani cumpara produse si servicii folosind platforme ecommerce.

Iar daca vrei sa fii si tu printre afacerile care profita de acest trend ascendent, acesta este momentul sa-ti deschizi magazinul tau online.

Cu ajutorul Marketor, poti sa faci asta in doar 5 minute - si fara sa ai nevoie de cunostinte tehnice!

Alege un abonament pentru creare magazin online START oferit de platforma ecommerce Marketor.

Cum functioneaza Marketor si ce-ti ofera?

Cand esti la inceput de drum si nu stii sigur ce trebuie sa faci, Marketor ofera o solutie de ecommerce completa.

Odata ce website-ul tau este gata, tu nu trebuie decat sa iti adaugi propriile produse si servicii si poti sa incepi sa vinzi in doar cateva minute din momentul in care ai plasat comanda.

Tot ce trebuie sa faci este sa ai cateva informatii pregatite:

  • Datele firmei afacerii tale,

  • Logo-ul tau,

  • Datele de contact ale magazinului tau si metodele de plata si de livrare pe care le preferi,

  • Categoriile produselor sau serviciilor tale, impreuna cu titluri, descrieri si imagini pentru fiecare produs sau serviciu.

Noi iti oferim acces imediat la panoul de administrare, unde vei putea sa iti adaugi produsele si serviciile si sa faci orice schimbari vrei, direct in WordPress.

In plus, este foarte usor si rapid sa iti faci setari de SEO pentru fiecare produs, astfel incat sa te gaseasca cat mai multi consumatori pe Google.

WordPress este cea mai populara platforma de construit website-uri din intreaga lume, tocmai pentru ca este foarte usor de folosit si incredibil de versatila.

Noi preconfiguram site-ul cu tot ce ai nevoie pentru o afacere online de succes, iar tu nu va trebui decat sa il personalizezi.

Tot in modulul de administrare, vei gasi si platforma WooCommerce - una dintre cele mai populare solutii de comert online, la nivel mondial - unde vei putea sa iti setezi preturile, sa creezi oferte speciale, sa schimbi si sa adaugi produse si sa vezi ce comenzi ai primit.

Mai mult, fiind bazat pe o platforma opensource, pe langa informatiile publice pe care le gasesti in comunitatea Wordpress / WooCommerce, Marketor iti ofera si suport tehnic de fiecare data cand ai nevoie sau ai vreo intrebare.

Cu alte cuvinte, ai tot ce ai nevoie ca sa incepi sa vinzi imediat!

Gata sa-ti deschizi propriul magazin online?

Gaseste acum pe Marketor.ro abonamentul potrivit pentru tine si in doar 5 minute poti sa incepi sa-ti vinzi online produsele si serviciile!




 

Platforma creare magazine online

 



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: magazin onlineafaceri onlineidei de afacerimarketingplatformawebsite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.85 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

Platforma online atrage o investitie de 192.000 de euro

de Bianca Tila
07 Iul 2022
Platforma online, Glow2Go, atrage o investitie de 192.000 de euro. O parte din aceasta finantare vine din partea grupului de business angels din...

Trenduri importante pentru afaceri online

de Florin Amariei
22 Aug 2018
Directorul digital al Facebook, Andrew Weld-Moore, impartaseste din experienta sa si arata care sunt trendurile pe care afacerile online ar trebui sa...

Content Marketing: stiati ca va poate salva afacerea?

de Alexandra Popescu
29 Oct 2014
Platforma LinkedIn putem spune ca a avut un boom in ultimii ani in ceea ce priveste userii, dar si noile aplicatii care i-au ajutat cresterea....

Esti in pana de idei de afaceri, motivatie si inspiratie? Incearca asta!

de Victor Oancea
09 Aug 2013
Sunt zile si zile si nu ai ce sa faci in aceasta privinta. Iata cum gandesc unii dintre noi. Ne lipsesc ideile originale si uneori suntem in pana...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]