Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai o idee de afacere si nu ai bani sa o valorifici? Iata cateva solutii interesante

de Adela Simonescu 01 Feb. 2013 5227
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Banii reprezinta o problema pentru multi dintre noi si mai ales pentru cei care deja au si ideea de afacere, aceasta este de-a dreptul geniala si merita toate eforturile pentru a fi pusa in practica. Si acestia sunt cei care vor cauta in mod constant modalitati de finantare pentru viitoarele lor afaceri.

Haideti sa vedem si care ar fi cele mai interesante strategii pe care sa mizam pentru a aduce bani gramada pentru o afacere care merita lansata:

1. Economisim.
Iata prima solutie si cea mai viabila din toate punctele de vedere. Economisirea reprezinta o modalitate lipsita de riscuri, insa una dintre strategiile care ne pun planurile de start-up in stand by mai mult timp. Nu toti avem salarii substantiale care sa ne permita sa punem deoparte sume impresionante de bani.

2. Imprumutam de la rude, prieteni, colegi. Imprumuturile de bani sunt si ele solutii destul de viabile, mai ales ca atunci cand alegem colegi, rude si prieteni, acestea nu aduc si dobanzi in discutie.

3. Creditele bancare raman si ele solutii pentru multi dintre noi. Punem in balanta dezavantajele platii unei dobanzi incomode cu riscul de a ne abandona visul antreprenorial si atunci suntem gata sa facem si acest pas, in lipsa de solutii alternative.

4. Fonduri europene? Si acestea pot deveni solutii pentru cei care se incadreaza in conditiile de eligibilitate impuse de institutiile in cauza.

5. Parteneriatele de afaceri ne pot aduce si ele capitalul financiar de care avem nevoie si reprezinta o strategie viabila si pe care putem miza, insa doar atunci cand suntem in stare sa le sustinem cu succes. Sa tinem cont de faptul ca nu toti suntem in stare sa facem un parteneriat de afaceri sa functioneze.

6. Investitorii sunt si ei interesanti pentru multi dintre noi cei care incercam sa ne lansam afacerile. Acestia sunt persoane cu mare putere financiara si care ne pot ajuta sa ne sustinem nivelul de cheltuieli pana la pragul de profitabilitate. Cu toate acestea, investitorii au nevoie de argumente clare care sa sprijine idei de afaceri de valoare reala.


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afacerifinantare afaceriparteneriate de afaceriinvestitori afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri romanesti de succes. 5 to go afiseaza o crestere de 55% fata de anul trecut

de Bianca Tila
03 Aug 2023
Lantul de cafenele 5 To Go se remarca fata de anul trecut. In prima jumatate a anului 2023 a depasit cu 5% cifra de afaceri estimata. Comparativ cu...

Cifra de afaceri din industrie a crescut in T1 2023

de Bianca Tila
17 Mai 2023
Cifra de afaceri din industrie pe total a inregistrat cresteri de 5,5% in termeni nominali, in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2023, fata de perioada...

Team First Software inregistreaza afaceri in crestere

de Bianca Tila
31 Ian 2023
Team First Software este o companie romaneasca de sotfware cu 18 de experienta in solutiile ERP. A incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de...

Cifra de afaceri din industrie a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
14 Dec 2022
In primele zece luni, cifra de afaceri din industrie a afisat cresteri, in termeni nominali, cu 26%, potrivit datelor publicate de Institutul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]