Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anuntul lui Elon Musk a coborat pretul pentru un Bitcoin la 46.200 de dolari

de Florin Amariei 13 Mai. 2021 1045
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ati investit in criptomonede cu gandul ca s-ar putea sa va aduca un venit generos in 2021, atunci putem observa ca s-a ajuns intr-o perioada tulbere pentru Bitcoin si celelalte variatiuni care il urmeaza. Elon Musk a dus la o scadere de 13% pana acum pentru Bitcoin.

Elon Musk a anuntat pe Twitter ca Tesla nu va mai accepta plata in Bitcoin pentru automobile. El si-a motivat decizia prin faptul ca "mineritul de Bitcoin afecteaza mediul inconjurator".
 
"Tesla a suspendat achizitionarea de automobile cu plata prin moneda Bitcoin. Suntem ingrijorati in privinta utilizarii crescute a combustibililor fosili pentru mineritul de Bitcoin", ar fi motivul pentru care Tesla nu mai accepta plata cu aceasta moneda virtuala.
 
"Criptomoneda este o idee buna (...) dar acest lucru nu poate avea un cost mare pentru mediu.", a spus Musk, citat de BBC.
 
CEO-ul Tesla a declarat ca compania nu va vinde niciun bitcoin si intentioneaza sa-l foloseasca pentru tranzactii "de indata ce mineritul va trece la o energie mai sustenabila".
 
Dupa acest anunt pe Twitter, Bitcoin a scazut cu peste 10%. O scadere au inregistrat si actiunile Tesla. Totodata, piata criptomonedelor a suferit o lovitura de 365,85 miliarde de dolari imediat dupa acest anunt.
 
Tesla a cumparat 1,5 miliarde de dolari de Bitcoin in februarie 2021.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: bitcoinelon muskteslaanunt musk bitcoin

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Tesla: Planul de investitii s-a majorat cu 1 miliard de dolari

de Bianca Tila
26 Iul 2022
Planul de cheltuieli de capital s-a majorat cu 1 miliard de dolari, conform unui document depus luni de producatorul de automobile electrice la...

Bitcoin, mijloc oficial de plata in El Salvador

de Florin Amariei
07 Sep 2021
Criptomoneda Bitcoin, cea care a dat startul unui nou tip de tranzactionare la nivel global, a devenit mijloc oficial de plata in El Salvador....

Bitcoin, mijloc legal de plata in El Salvador

de Florin Amariei
10 Iun 2021
El Salvador, un stat afectat de autocratie si inflatie, a stabilit ca bitcoin este mijloc legal de plata. Este prima tara din lume care face acest...

Legatura dintre Bitcoin si mania lalelelor

de Florin Amariei
18 Feb 2021
Legatura dintre Bitcoin si mania lalelelor este una pe care Gabriel Makhlouf o foloseste drept avertisment pentru toti cei implicati in lumea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]