Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple isi imbunatateste serviciile pentru a concura cu Google

de Bianca Tila 26 Ian. 2023 264
Apple isi imbunatateste serviciile pentru a concura cu Google
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Apple are in plan imbunatatirea unor servicii pentru a concura mai bine cu Google. Compania are in vedere cartografierea, cautarea si publicitatea online.

Apple vrea sa diferentieze mai multe servicii si facilitati ale propriilor sisteme de operare de cele oferite de rivalul sau, Google, potrivit surselor anonime din cadrul companiei citate de Financial Times.
 
De asemenea, sursele sustin ca Apple este implicat intr-un "razboi silentios" cu Google. In acest sens, lucreaza sa-si aduca o serie de servicii la un nivel ridicat pentru a se diferentia.
 
Pentru a rivaliza cu Google, Apple vrea sa imbunatateasca aplicatia Maps. In prezent, Google Maps domina aceasta nisa. In ceea ce priveste Apple Maps, aceasta a fost lansata in 2012, moment in care a intampinat probleme mari, ce au fost remediate pe parcurs.
 
In planurile Apple se numara si "cautarea", ceea ce reprezinta business-ul original al concurentei. Compania lucreaza la noul sau proiect "Apple Search". 
 
Cu toate acestea, planul Apple ar putea aduce schimbari majore avand in vedere ca Google plateste Apple anual undeva intre 8 - 12 miliarde de dolari pentru a fi motorul de cautare implicit pe Safari. Daca apare Apple Search, compania ar ramane fara banii de la Google. Pierderea ar fi de ambele parti, Google pierzand o parte din cei 1,2 miliarde de utilizatori iPhone.
 
Google isi trage peste 80% din venituri din publicitatea digitala, iar Apple nu renunta sa concureze si in aceasta nisa.
 
Producatorul de iPhone si-a aratat intentia de a concura inca de anul trecut. Pretentiile Apple in ceea ce priveste sectorul publicitatii nu depasesc granitele propriului ecosistem.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: applegooglepublicitate onlineapple search

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Consiliul Concurentei investigheaza Apple

de Bianca Tila
19 Oct 2023
Consiliul Concurentei a declansat o investigatie cu privire la o posibila incalcare a regulilor de concurenta de catre companiile Apple Inc. si Apple...

Google adauga functii de scris bazate pe AI in Docs si Gmail

de Bianca Tila
15 Mar 2023
Google isi continua eforturile tehnologice in cursa contracronometru in care s-a inscris cu Microsoft si multe alte companii din industrie. In acest...

Apple: Pretul bateriilor de schimb va creste

de Bianca Tila
03 Ian 2023
In curand, Apple are de gand sa scumpeasca pretul bateriilor de schimb. Utilizatorii care doresc sa-si schimbe bateria la unul dintre device-uri vor...

Google: Servicul Duplex pentru web se va inchide

de Bianca Tila
05 Dec 2022
Google are in plan inchiderea unui alt serviciu. Versiunea web a serviciului Duplex va inceta sa functioneze la finalul acestui an. Versiunea web...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]