Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ASF reia programul gratuit de educatie financiara pentru studenti

de Florin Amariei 15 Oct. 2021 899
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

ASF a confirmat ca reia programul gratuit de educatie financiara pentru studenti. Acesta va avea loc virtual si locurile vor fi limitate.

"Programul de educatie financiara ASF Student Club, editia a-II-a, va fi reluat in luna octombrie a acestui an. La fiecare doua saptamani, studenti din diverse universitati vor putea participa la workshop-uri practice sustinute online de lectorii Autoritatii de Supraveghere Financiara, profesionisti in pietele de asigurari, pensii private si piata de capital", arata ASF.
 
Tematica abordata, precum si modul interactiv de predare ii vor ajuta pe participanti sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele financiare.
 
"Educatia financiara este una dintre directiile strategice de actiune ale ASF. O piata financiara dezvoltata si matura se sprijina intotdeauna pe consumatori informati si educati. Parteneriatul pe care-l avem cu marile centre universitare din Romania, cu un rol de multiplicare semnificativ in ceea ce priveste demersul de educatie financiara, este unul solid si permanent, studentii fiind principalii beneficiari ai colaborarii dintre ASF si mediul universitar", a declarat domnul Nicu Marcu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara.
 
Intalnirile din cadrul primei editii a ASF Student Club s-au bucurat de un real interes din partea participantilor, programul fiind adresat tuturor studentilor pasionati de finante, indiferent de profilul facultatii.
 
Inscrierile pentru cea de-a doua editie a ASF Student Club se fac la adresa edu[@]asfromania.ro pana la data de 22.10.2021. 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: asfeducatie financiaraprogramstudent club asf

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

ANAF: Program de conformare voluntara in domeniul serviciilor de infrumusetare

de Bianca Tila
10 Apr 2024
Agentia Nationala de Administrare Fiscala deruleaza un program de conformare referitor la veniturile realizate de persoanele fizice care presteaza...

ASF: Pietele financiare, tot mai axate pe factorii de mediu

de Florin Amariei
12 Nov 2021
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) arata ca piata europeana se afla in plina schimbare, avand in vedere ca pietele financiare se...

ASF: SIF Moldova poate deveni Evergent Investments

de Florin Amariei
02 Mar 2021
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a decis ca SIF Moldova poate deveni Evergent Investments. Conform sursei citate, schimbarea denumirii...

ASF, amenzi pentru Euroins, NN Asigurari si Metropolitan

de Florin Amariei
22 Feb 2021
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aplicat noi amenzi pentru Euroins, NN Asigurari de Viata si Metropolitan Life Pensii....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]