Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie, afaceristi: O noua taxa pentru firme!

de Adela Simonescu 19 Ian. 2014 3100
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oamenii de afaceri trebuie sa tina cont de o noua modificare in ceea ce priveste taxele pentru firmele lor. De la data de 1 ianuarie 2014, consultantii fiscali vor certifica declaratiile anuale de impozit pe profit, noteaza Capital.

De la inceputul anului, oamenii de afaceri din Romania vor fi nevoiti sa achite o suma de bani catre consultantii fiscali care le vor certifica declaratiile fiscale anuale de impozit pe profit. Este vorba despre formularul 101.

Pana la data de 25 martie, oamenii de afaceri trebuie sa detina certificarea efectuata de catre consultantii fiscali. Pe data de 25 martie, formularele 101 se vor depune!

Oficiali din Finante au confirmat pentru HotNews faptul ca aceasta obligativitate ramane activa si ca asa se vor desfasura lucrurile de la 1 ianuarie 2014.

Cu toate acestea, saptamana viitoare ar putea fi aprobata in Guvern o reglementare privind deconturile de TVA si declaratiile rectificative. In acest moment ar urma sa fie reglementata si situatia referitoare la certificarea declaratiilor de catre consultantii fiscali.

"Unul dintre obiectivele noastre prioritare il reprezinta diminuarea evaziunii fiscale si de aceea vom reglementa acesta situatie a certificarii unor declaratii, fapt ce ne va ajuta in combaterea acestui fenomen", sustin oficialii din Finante, citati de hotnews.ro.

sursa foto: freegreatpicture.com


Tags: taxe pentru firmaconsultant fiscalformularul 101formular 101 25 martie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]