Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Audi: Ajutor unic scutit de taxe

de Bianca Tila 31 Oct. 2022 367
Audi: Ajutor unic scutit de taxe
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Audi, producatorul german de automobile, ofera angajatilor ajutoare unice, scutite de taxe pentru a-i proteja de inflatie. Compania prefera sa faca acest proces in locul unei majorari permanente a salariilor, a declarat directorul de resurse umane.

Audi ofera ajutoare unice angajatilor sai, in timp ce sindicatele din cea mai mare economie a Europei cer salarii mai mari pentru a compensa inflatia, potrivit News.ro.
 
In urma unei cresteri de 11,6% a preturilor de consum in octombrie, puterea de cumparare a muncitorilor din Gerrmania a fost afectata. In acest sens, angajatii nu vad prea multe posibilitati de majorare a salariilor, cauza fiind costurile tot mai mari cu materiale si energie.
 
In ceea ce priveste Sindicatul german IG Metall, acesta a convocat greve in randul lucratorilor din industria metalurgica si electrica. Acestea au avut loc sambata, la unele companii, si au cerut majorarea salariilor cu 8% pentru 3,8 milioane de angajati din cel mai mare sector industrial din tara.
 
De asemenea, sindicatul a respins o oferta a angajatilor, pentru o plata de 3.000 euro, repartizata pe 30 de luni. Aceasta venea ca o solutie temporara pentru a ajuta lucratorii in fata inflatiei.
 
Totusi, o astfel de plata ar putea fi o modalitate de a ajunge la un acord, potrivit directorului de resurse umane al Audi, Xavier Ros. Acesta a adaugat ca raspunsul la cresterea preturilor de consum cu cresteri importante ale salariilor ar afecta economia pe termen lung.
 
"Ceea ce trebuie sa discutam este intrebarea cat de durabila este o crestere atat de semnificativa a salariului atunci cand vorbim de o problema temporara", a spus Ros, citat de saptamanalul german Automobilwoche.
 
Compania Audi este o marca a grupului Volkswagen, astfel aceasta nu este un partener direct in negocierile salariale. Pe de alta parte, Audi adopta rezultatele discutiilor intr-un contract colectiv pentru salarii. "Situatia este dificila si de aceea inteleg ca aceste negocieri sunt mai complicate decat de obicei", a adaugat Ros.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: audimajorare salariiajutor unic scutit de taxevolkswagen

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]