Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cipru, baza pentru afacerile romanesti

de Bianca Tila 14 Sep. 2022 505
Cipru, baza pentru afacerile romanesti
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Firmele romanesti pot veni in Cipru pentru a-si deschide baza de extindere a businessurilor in toata regiunea, potrivit anuntului facut miercuri, la Bucuresti, de ministrul adjunct al Cercetarii, Inovatiei si Digitalizarii din Cipru, Kyriakos Kokkinos.

Ministrul adjunct al Cercetarii, Inovatiei si Digitalizarii din Cipru, Kyriakos Kokkinos, a a participat la Forumul de Afaceri Romania-Cipru, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Asociatia de Business Cipru-Romania, alaturi de o delegatie de oameni de afaceri din aceasta tara.
 
"Cipru este un hub tehnologic, un pod intre vestul Europei, Africa, Israel si un nou leadership in regiune. Firmele romanesti pot folosi Cipru ca baza pentru afaceri in regiune. Avem un ecosistem puternic de business, pe care dorim sa-l crestem. Suntem aici pentru a explora modalitati de colaborare cu tara voastra", a completat Kokkinos.
 
In ceea ce priveste suprafata Ciprului, aceasta este o tara foarte mica, avand un numar de locuitori sub un milion, mai exact 5% din populatia Romaniei.
 
"Avem modele de business britanic, conducem masinile pe partea dreapta, dar in suflet suntem ca voi, sud-europeni. Avem foarte multe proiecte finalizate, dar si altele pe care dorim sa le facem impreuna", a mai spus el.
 
De asemenea, Ovidiu Silaghi, secretarul general al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a adaugat faptul ca exista in Romania 600 de firme cu capital cipriot, cu 4,8 miliarde de euro capital subscrie.
 
"Sunt convins ca trebuie sa continuam colaborarea. Exista multe oportunitati. Avem relatii economice restranse, care contribuie la cresterea economica a ambelor tari", a aratat Silaghi.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: cipruromaniabusinessbaza de extindere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Romania se numara printre tarile UE cu cea mai semnificativa crestere a datoriei in 2023

de Bianca Tila
22 Apr 2024
Deficitul guvernamental in UE a crescut anul trecut, de la 3,4% din PIB in 2022, pana la 3,5% din PIB in 2023. Romania se numara printre tarile...

Romania se numara printre tarile UE cu cea mai puternica crestere a vanzarilor cu amanuntul in luna noiembrie

de Bianca Tila
08 Ian 2024
Vanzarile cu amanuntul in UE si zona euro au afisat scaderi in luna noiembrie. Cu toate acestea, Romania se numara printre statele membre cu cea mai...

Crowdfunding. Ce inseamna, platforme din Romania si cum functioneaza o campanie de crowdfunding

de Bianca Tila
03 Ian 2024
Daca esti la inceput de drum in antreprenoriat cu siguranta te-ai intrebat ce alte posibilitati de finantare ai la indemana pentru a-ti dezvolta...

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania creste

de Bianca Tila
14 Iun 2023
In primele patru luni ale anului, numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a crescut cu 4,6%, comparativ cu perioada similara din...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]