Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne crestem afacerile pe timp de criza?

de Matei Antonescu 13 Sep. 2011 3163
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Criza isi pune amprenta pe toti oamenii de afaceri si pe toate afacerile deopotriva. Avem afaceri care dispar pe timp de criza, afaceri care supravietuiesc, afaceri care reusesc sa isi mentina nivelul profiturilor neschimbat si afaceri care prospera. Conditia esentiala pentru a ne putea creste afacerile pe timp de criza este sa nu stam degeaba, cu mainile in san pana cand criza are de gand sa dispara din peisaj.

Intr-adevar, marile afaceri care inca sunt in top astazi au un lucru in comun. Sunt afaceri detinute de antreprenori cu o viziune, de oameni de afaceri care reusesc sa isi infranga barierele impuse de criza, de oameni de afaceri care nu stau pe loc si avanseaza cu ajutorul resurselor pe care la au la indemana.

Oricat de neplacuta ar fi situatia, antreprenorii care mai detin sau care isi demareaza afaceri pe timp de criza trebuie sa ofere mai multe rezultate, sa munceasca mai mult, sa se implice considerabil mai mult in bunul mers al afacerilor pe care le conduc.

Iata cateva sfaturi pentru cei care doresc sa isi creasca afacerile pe timp de criza:
1.    Afacerile offline ar trebui sa isi construiasca o prezenta online. In mediul online se rezolva multe probleme si necesitati relevante pentru afacerile din ziua de astazi si mediul online este cel care aduce profituri catre multi antreprenori. Proiectati-va un website, un blog, un forum, implicati-va in discutii, in retelele sociale, in networking.

2.    Afacerile de orice calibru si de orice profil au nevoie de comertul online. Cooptati un programator si proiectati-va un mic magazin online chiar pe website-ul dvs. Cosurile de cumparaturi nu trebuie sa contina intotdeauna produse cosmetice, obiecte vestimentare sau farmaceutice.

Puteti sa comercializati carti digitale care va privesc profilul afacerii dvs, brosuri si ghiduri, cataloage si lista ramane deschisa. Gasiti acel produs pe care il detineti deja sau pe care il puteti proiecta cu usurinta si comercializati-l.

3.    Multi antreprenori se folosesc de advertising-ul cu plata la click, acel pay-per-click advertising si reusesc sa isi modeleze profiturile in mod avantajos.

4.    Pe timp de criza, una dintre cele mai viabile strategii este sa mergeti in cautarea si in indeplinirea trendurilor existente pe piata. Trendurile dicteaza profiturile si trebuie sa le folositi pe cele care nu va afecteaza bunul mers al afacerii dvs ca tot unitar. Adaptati-va noile trenduri la linia pe care afacerile dvs o respecta si veti descoperi noi surse de profituri.


Tags: afaceriantreprenoriafaceri criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri romanesti de succes. 5 to go afiseaza o crestere de 55% fata de anul trecut

de Bianca Tila
03 Aug 2023
Lantul de cafenele 5 To Go se remarca fata de anul trecut. In prima jumatate a anului 2023 a depasit cu 5% cifra de afaceri estimata. Comparativ cu...

Cifra de afaceri din industrie a crescut in T1 2023

de Bianca Tila
17 Mai 2023
Cifra de afaceri din industrie pe total a inregistrat cresteri de 5,5% in termeni nominali, in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2023, fata de perioada...

Team First Software inregistreaza afaceri in crestere

de Bianca Tila
31 Ian 2023
Team First Software este o companie romaneasca de sotfware cu 18 de experienta in solutiile ERP. A incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de...

Cifra de afaceri din industrie a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
14 Dec 2022
In primele zece luni, cifra de afaceri din industrie a afisat cresteri, in termeni nominali, cu 26%, potrivit datelor publicate de Institutul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]