Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci bani rapid, fara eforturi supra-omenesti!

de Ilinca Dobrescu 24 Iul. 2012 4659
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Toti ne dorim sa facem bani, multi bani. Haideti sa recunoastem ca visam sa ne cumparam o masina de ultima generatie, un laptop mai performant, o casa de vacanta, o mica piscina langa si nu numai. Sunt numeroase lucruri pe care le-am cumpara si de cele mai multe ori nu avem banii de care avem nevoie.

Iata si cum putem sa procedam pentru a face rost de bani rapid, fara eforturi uriase, cat mai simplu:

1. Vindem lucrurile vechi din casa pe eBay, Amazon, Okazii samd.
De cate ori ati incercat sa intrati in debara si v-ati lovit de toate obiectele acelea de care nu mai aveti nevoie si pe care, sa fim sinceri, tot le veti arunca pana la urma, doar ca nu acum. Asa ca incercati sa le valorificati intr-un fel. Poate ca sufrageria este prea aglomerata si aveti o piesa de mobilier de care chiar nu aveti nevoie. Cineva are nevoie de ea si va poate oferi un pret convenabil mai rapid decat v-ati imaginat. Unele anunturi sunt preluate chiar in ziua in care sunt postate.

2. Ne oferim serviciile de meditatori, ajutor pentru relocare, curatenie dupa constructor, personal shopper, bucatar personal, menajere, bona samd. Ganditi-va ca stiti limba germana la nivel avansat sau ca aveti talent pentru pictura, sunteti deosebit de bine pregatit la limba engleza si chiar cantati si la chitara. Stiti cat costa o sedinta de chitara? Dar o sesiune de limba engleza cu doi sau trei studenti?

3. Devenim bloggeri pentru diverse companii. Aceasta este si cea mai simpla modalitate de a face bani. Sa nu neglijam faptul ca din ce in ce mai multe companii stiu faptul ca un blog aduce beneficii sporite si ca este nevoie de unul pentru promovarea unei afaceri serioasa. Si aici interveniti dvs. Oferiti-va serviciile prin a va prezenta un portofoliu si cateva articole de proba. Cei interesati de serviciile dvs va pot coopta si impreuna puteti personaliza un program de lucru convenabil si aducator de bani rapid.

Desigur, aceste solutii sunt mici oportunitati de obtinere de sume de bani mici sau moderate. Nimeni inca nu detine reteta succesului in a obtine bani multi si rapid.


Tags: bani rapidcum sa faci bani rapidfaci bani rapidcum faci bani rapid

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]