Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Firmele si-au redus facturile la energie cu pana la 100%

de Bianca Tila 28 Nov. 2022 411
Firmele si-au redus facturile la energie cu pana la 100%
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul acesta, 68 de centrale fotovoltaice au fost instalate de E.ON Energie Romania pentru mai mult de 60 de companii partenere. Investitiile in acest sector sunt estimate la 11 milioane de euro.

Pana in luna septembrie, numarul proiectelor implementate a fost aproape dublu fata de intreg anul trecut, potrivit unui comunicat de presa remis Bursa.
 
In ceea ce priveste centralele solare, acestea au fost proiectate sa corespunda nevoilor si cerintelor specifice fiecarui partener. De asemenea, acestea asigura intre 34 si 100% din necesarul de energie.
 
In locatiile partenerilor E.ON din toata tara, constructia sistemelor a presupus instalarea a peste 34.000 de module fotovoltaice. Acestea acopera o suprafata utila de aproximativ 57.000 de mp si au o putere instalata insumata de 12MW. In acest sens, sistemele fotovoltaice produc aproximativ 1.400MWh de energie electrica regenerabila pe an, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator prin reducerea emisiilor de CO2 cu aproximativ 300 de tone pe an.
 
"Partenerii nostrii, de la intreprinderi mici si mijlocii la companii mari din industrie, cauta sa isi eficientizeze consumul si sa reduca costurile cu energia, sa fie cat mai independenti energetic si sa aiba o afacere sustenabila. 
 
E.ON a dezvoltat incepand cu 2019 un portofoliu de solutii energetice care sa sustina afacerile partenerilor nostri pe termen lung. Cele peste 150 de proiecte PV pe care le-am finalizat genereaza in prezent circa 36 GWh de energie regenerabila anual si contribuie la reducerea emisiile de CO2 cu aproape 8.000 de tone pe an", a declarat Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie Romania.
 
Printre beneficiile care fac investitia intr-o centrala fotovoltaica profitabila si sustenabila se numara cresterea competitivitatii, controlul asupra nevoilor si luxurilor de energie prin reducerea consumului din retea, stabilizarea costurilor lunare cu energia si reducerea emisiilor de carbon.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: centrale fotovoltaicee.on energie romaniafirmeenergie verde

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania creste

de Bianca Tila
14 Iun 2023
In primele patru luni ale anului, numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a crescut cu 4,6%, comparativ cu perioada similara din...

Creditele in lei pentru populatie si firme au scazut cu 0,3% in februarie, cele in valuta au crescut cu 2,4%

de Bianca Tila
23 Mar 2023
Soldul creditului neguvernamental acordat de institutiile de credit a inregistrat cresteri, in luna februarie a anului curent, cu 0,5% comparativ cu...

Consiliul de Export al Romaniei solicita prelungirea sprijinului statutului pentru firmele aflate in dificultate

de Bianca Tila
16 Dec 2022
Consiliul de Export al Romaniei solicita Guvernului prelungirea pana la 31 decembrie 2023 a prevederilor privind acordarea de ajutoare companiilor...

Numarul firmelor radiate creste

de Bianca Tila
12 Dec 2022
La nivel national, numarul firmelor radiate a inregistrat cresteri cu 10,44%, in primele zece luni ale acestui an. Comparativ cu anul trecut, acum...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]