Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Grupul G7 pregateste masuri de sprijin globale

de Florin Amariei 12 Feb. 2021 1125
4.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ministrii de finante ai grupului G7 s-au intalnit pentru a pregati masuri de sprijin financiare globale, astfel incat economiile sa inceapa din nou cresterea.

Marea Britanie, care detine anul acesta presedintia G7, a cerut mai mult sprijin pentru tarile cele mai vulnerabile in timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19).
 
"Ministrii de Finante si guvernatorii bancilor centrale au discutat cele mai bune modalitati pentru a ajuta la redresarea economiei globale in urma pandemiei, inclusiv sprijinirea angajatilor si a companiilor, pentru a face fata efectelor crizei, asigurand totodata sustenabilitatea pe termen lung", a afirmat Rishi Sunak, ministrul britanic de Finante.
 
La randul sau, ministrul italian de Finante, Roberto Gualtieri, a anuntat ca G7 s-a angajat sa continue actiunile coordonate pentru a sprijini economia.
 
"Retragerea masurilor de sprijin este prematura", a apreciat oficialul italian.
 
Marea Britanie a informat ca oficialii G7 au fost de acord ca inregistrarea de progrese pentru a ajunge "la o solutie internationala pentru provocarile fiscale cu care se confrunta economia digitala" reprezinta o prioritate. Tarile incearca sa ajunga la o abordare globala a taxarii firmelor din domeniul tehnologiei, cum ar fi Amazon si Google, dupa ce progresele fusesera blocate de administratia Trump.
 
Marea Britanie a cerut statelor G7 sa fie de acord cu o abordare comuna a acestei taxari pana la mijlocul lui 2021, un termen limita stabilit de G20.
 
G20 este grupul celor 20 de economii dezvoltate si emergente, iar G7 reprezinta economiile cele mai dezvoltate.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: g7grupul g7masuri de sprijineconomiimarea britanie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Romanii fac prea putine economii

de Idei de afaceri
01 Nov 2021
Conform unui studiu realizat de compania mama a BCR, romanii fac prea putine economii. Austriecii sunt cu mult inaintea noastra! Doar 3 din 10...

Efectele pandemiei, inca prezente in cele mai mari economii

de Florin Amariei
30 Aug 2021
Un nou raport al OECD arata ca efectele pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2 sunt inca prezente in cele mai mari economii. PIB-ul in statele membre...

Studiu. Doar 4 din 10 romani mai reusesc sa faca economii

de Florin Amariei
04 Ian 2021
Un nou studiu releva ca numarul de romani care pot sa puna bani deoparte a scazut: doar 4 din 10 mai reusesc sa faca economii. In perioada...

BM: Economiile din Europa si Asia Centrala, in scadere cu peste 4%

de Florin Amariei
07 Oct 2020
Banca Mondiala (BM) anunta ca prognozeaza ca economiile din Europa si Asia Centrala vor cunoaste o scadere cu peste 4%. Totodata, saracia se va...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]