Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Licitatie suspendata. AFR amana achizitionarea ramelor electrice regionale

de Bianca Tila 13 Oct. 2022 509
Licitatie suspendata. AFR amana achizitionarea ramelor electrice regionale
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Autoritatea pentru Reforma Feroviara a suspendat procedura de achizitie a celor 62 de rame electrice regionale RE-R. Acestea sunt destinate transportului feroviar de calatori pe rute suburbane si regionale.

Licitatia s-a suspendat in urma publicarii pe portalul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor a solutiei pe scurt in privinta contestatiilor formulate pe procedura, respectiv "admite contestatia in parte si dispune remedierea", potrivit unui comunicat al ARF.
 
"Dupa publicarea deciziei CNSC, ARF va pune in aplicare masurile dispuse, iar procedura de atribuire va fi reluata, in cel mai scurt timp, conform prevederilor legale", precizeaza ARF.
 
In luna mai, autoritatea reluase procedura de atribuire pentru achizitia unui numar de 62 rame electrice regionale RE-R, destinate transportului feroviar de calatori pe rute suburbane si regionale. Totodata, achizitiile vizau si serviciile accesorii privind mentenanta si reparatiile, instruirea personalului asupra exploatarii, operarea trenurilor si a aplicatiilor software, transportul, asigurarea, punerea in functiune si asistenta tehnica in perioada de garantie.
 
In ceea ce priveste valoarea estimata, pentru cele 62 de trenuri a fost stabilita o suma cuprinsa intre 3,238 miliarde de lei si 4,150 miliarde de lei, fara TVA.
 
Contractul este impartit in trei loturi:
 
- Lotul 1 - 20 de rame electrice regionale RE-R, destinate transportului feroviar de calatori, de pe rutele Bucuresti N - Ploiesti S - Adjud, Iasi - Pascani - Suceava, Bacau - Pascani, cu o valoare estimata cuprinsa in intervalul 1,045 miliarde de lei si 1,34 miliarde de lei, fara TVA
 
- Lotul 2 - 23 de rame electrice regionale RE-R, destinate transportului feroviar de calatori, de pe rutele Brasov - Gheorgheni, Arad - Timisoara - Caransebes, Huedin - Cluj - Bistrita, cu o valoare estimata cuprinsa in intervalul 1,209 miliarde de lei si 1,555 miliarde de lei, fara TVA
 
- Lotul 3 - 19 rame electrice regionale RE-R, destinate transportului feroviar de calatori, de pe rutele Bucuresti N - Ploiesti V - Brasov, Bucuresti N - Rosiorii, Bucuresti N - Bucuresti Obor/Fundulea, Constanta - Fetesti, cu o valoare estimata intre 984.207.051 de lei si 1,256 miliarde de lei, fara TVA
 
Programul Operational Transport pentru perioada 2021 - 2027 va asigura finantarea proiectului din fonduri alocate sectorului de transport feroviar. De asemenea, cofinantarea este asigurata de la bugetul de stat.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: licitatie suspendatatrenafrrame electrice regionaletransport feroviar

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]