Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MedLife consolideaza brandul Sfanta Maria prin noi achizitii

de Bianca Tila 31 Iul. 2023 82
MedLife consolideaza brandul Sfanta Maria prin noi achizitii
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

MedLife a achizitionat pachetul integral de actiuni al Policlinicii Sfantul Ilie din Craiova si pachetul majoritar al Clinicii Union Medical din Cluj. Noile companii urmeaza sa fie integrate in Reteaua Sfanta Maria.

Policlinica Sfantul Ilie este prezenta pe piata locala din anul 2000, fiind una dintre clinicile private din Craiova. De asemenea, aceasta are 12 specialitati medicale. Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 2,8 milioane de lei anul trecut.
 
Clinica Union Medical are o experienta de 10 ani pe piata clujeana. In plus, acopera 21 de specialitati medicale. Cifra de afaceri inregistrata in 2022 se ridica la 7,6 milioane de lei.
 
"Continuam sa investim in Reteaua Sfanta Maria, al doilea brand din Grupul MedLife. Prin prelurea integrala a Policlinicii Sfantul Ilie si a pachetului majoritar al clinicii Union Medical ne consolidam prezenta la nivel national, Reteaua Sfanta Maria fiind deja activa in 12 judete din tara: Bucuresti, Braila, Galati, Bacau, Iasi, Timis, Sibiu, Vrancea, Prahova, Arges, Dolj si Cluj”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group. 
 
Brandul medical Sfanta Maria se mandreste cu o prezenta pe piata romaneasca de 6 ani, avand peste 50 de unitati.
 
"Acceleram dezvoltarea Retelei Sfanta Maria la nivel national, atat prin achizitii, cat si prin dezvoltare organica. In urmatorii 3 ani ne propunem sa acoperim toate judetele tarii si cautam activ parteneri locali alaturi de care sa atingem acest obiectiv ambitios", spune Cristian Sas, Director Executiv Reteaua Sfanta Maria, parte a Grupului MedLife.
 
In 2022, grupul MedLife a inregistrat o cifra de afaceri consolidata pro-forma de 2 miliarde de lei, in crestere cu 41% fata de exercitiul financiar precedent. Astfel, a devenit primul operator privat din Romania care depaseste borna de 400 milioane de euro cifra de afaceri.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: medlifesfanta mariaclinici medicale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]