Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meta isi plateste angajatii sa nu faca nimic

de Bianca Tila 14 Feb. 2023 63
Meta isi plateste angajatii sa nu faca nimic
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania de social media care detine Facebook a inceput acest an intr-o nota mai putin obisnuita. Meta a ajuns sa-si plateasca unii dintre angajati sa nu faca nimic, potrivit Business Insider.

Gigantul tech american a anuntat in luna noiembrie ca va concedia 11.000 de angajati, promitandu-le investitorilor ca 2023 va fi "anul eficientei", potrivit News.ro.
 
Mark Zuckerberg le-a transmis la momentul respectiv angajatilor un mesaj, admitand ca a gresit cand a crezut ca sectorul tech isi va continua cresterea din pandemie. "Este un moment trist, aici nu exista indoiala (...) M-am inselat si imi asum responsabilitatea", a afirmat fondatorul Meta.
 
Meta se pregateste sa anunte o noua runda de disponibilizari,dupa cea din 2022, potrivit publicatiei Financial Times. In ceea ce priveste Facebook, acesta a tot angajat oameni, crescand efectivele cu 27.000 in 2020 si 2021, si cu 15.000 in primele noua luni ale anului trecut. Pentru prima oara in istoria platformei sociale, aceasta a anuntat disponibilizari la finalul anului 2022.
 
Angajatii din Meta si Facebook sunt dezamagiti de situatia actuala. In ultimele saptamani, presa internationala a scris despre fapul ca o parte dintre angajatii Meta sunt demoralizati de ce se intampla. Unele proiecte vor fi anulate, iar cele mai multe locuri de munca eliminate vor fi in sectorul "middle management".
 
Situatia legata de concedieri a provocat neclaritati cu privire la unele bugete ale companiei. In principal, acestea sunt pregatite pana la sfarsitul anului calendaristic si sunt legate de numarul de angajati de care vor dispune in  continuare unele departamente.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: metafacebookangajatimark zuckerbergdisponibilizari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Meta Platforms vrea sa atraga 7 miliarde de dolari

de Bianca Tila
02 Mai 2023
Meta Platforms vrea sa atraga 7 miliarde de dolari prin intermediul unei a doua oferte de obligatiuni, transmite Reuters. In ceea ce priveste...

Meta are planuri de abonament, la fel ca Twitter

de Bianca Tila
07 Feb 2023
Actiunile companiei descoperite de un inginer par sa indice spre un abonament la care Meta lucreaza. Acesta este asemanator cu Twitter Blue, prin...

Amazon concediaza 10.000 de angajati

de Bianca Tila
15 Nov 2022
Incepand cu aceasta saptamana, Amazon demareaza operatiunile de concediere a 10.000 de angajati in functii corporative si tehnologice, potrivit unui...

Peste jumatate dintre angajati nu s-au asteptat la nicio prima de Paste in 2021

de Florin Amariei
29 Apr 2021
O analiza releva ca peste jumatate dintre angajati nu s-au asteptat la nicio prima de Paste in 2021. "Dupa un an dificil si care a adus...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]