Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft face modificiari. La ce va renunta?

de Bianca Tila 04 Oct. 2022 468
Microsoft face modificiari. La ce va renunta?
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Microsoft are in plan sa renunte la versiunea de iPhone a aplicatiei SwiftKey. Aceasta va disparea in curand din App Store.

In urma deciziei luate de Microsoft, aplicatia SwiftKey va disparea din App Store. Compania a decis sa dezvolte doar versiunea pentru Android.
 
In ceea ce priveste SwiftKey, aceasta este una dintre cele mai bune tastaturi virtuale pentru smartphone-uri. Aplicatia invata si face sugestii personalizate, ajutand utilizatorii sa scrie corect. Astfel, SwiftKey le ofera modificari automate.
 
In februarie 2016, Microsoft a cumparat SwiftKey cu peste 250 de milioane de dolari. De asemenea, SwiftKey nu va disparea complet, aceasta va mai exista doar pe telefoanele cu Android. Microsoft nu mai este dispus sa investeasca resurse in varianta pentru iPhone, astfel s-a decis renuntarea la aceasta aplicatie.
 
Gigantul american va scoate din App Store aplicatia SwiftKey maine, 5 octombrie. In conditii in care aplicatia este deja instalata, aceasta va functiona in continuare, insa nu va mai fi disponibila pentru download utilizatorilor noi.
 
Lipsa de interes din partea Microsoft pentru SwiftKey de iPhone este subliniata de mai multe luni. De asemenea, utilizatorii nu au intarziat sa se planga de problemele si bug-urile pe care compania nu a fost dispusa sa le rezolve.
 
Totodata, Microsoft nu ofera prea multe informatii despre decizia luata, insa exista posibilitatea ca acesta sa tina de numarul mic de utilizatori si de faptul ca accesul la datele acestora nu mai este la fel de facil pe iPhone precum este pe Android.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: microsoftswiftkeyiphone

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]