Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oamenii de afaceri, mai rezervati cu bonusurile salariale in 2013

de Ilinca Dobrescu 20 Sep. 2013 2688
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conditiile de criza economica, nesiguranta economiei, dificultatea cu care mai ajungi sa vezi pragul de rentabilitate... Toate se leaga si toate au dus anul acesta la o mare problema, problema referitoare la acordarea de bonusuri salariale pentru angajati.

Angajatii valorosi trebuie stimulati in mod continuu si aici optiunile sunt numeroase. Le oferim posibilitatea de trainuire, de participare la diverse cursuri de specializare. Le oferim masini de serviciu si tablete care sa ii ajute sa isi indeplineasca sarcinile de lucru mai rapid si mai eficient.

Una peste alta, metodele prin care incercam sa ii motivam sunt numeroase. Insa esential de constientizat este faptul ca cea mai eficienta metoda de a-ti motiva oamenii este cea reprezentata de bonusurile salariale. Banii reprezinta limba pe care o cunoastem cu totii.

Conform ultimului studiu salarial Mercer, nesiguranta economiei, in Romania, cat si la nivel international a afectat in ultimii ani bugetele de salarii, alte venituri si beneficii.

Conform studiului Mercer, doar 6 procente dintre companiile participante au de gand in acest an sa reduca din personal. 46% dintre companiile care au participat la studiu au de gand sa angajeze. 48 de procente dintre companiile in discutie nu indica o modificare in organigrama, noteaza Capital.

"In conditiile unor rezultate economice modeste anul acesta, companiile au bugetele de resurse umane extrem de limitate. Astfel, focusul este pe implementarea unor practici de plata variabila cat si a unor beneficii sau programe de recunoastere a meritelor cat mai inovative. Cu toate acestea, pentru performanta întalnim si cresteri salariale individuale considerabile. De exemplu, ocupantul unei pozitii Project Manager - Senior care a obtinut rezultate deosebite, are un procent de crestere care poate atinge si 15%.„ explica Oana Datki, South East Europe Managing Partner al Consulteam, reprezentant Mercer în Romania, citata de Capital.

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: bonusuri salarialebonusurioameni de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]