Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtinerea CSU tip 2, posibila pana la 15 iunie 2020

de Florin Amariei 14 Mai. 2020 1443
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Obtinerea Certificatului de Situatie de Urgenta tip 2 (CSU tip 2) este de acum posibila pana la 15 iunie 2020. Guvernul a prelungit termenul.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri a anuntat, joi, ca Guvernul a aprobat o Ordonanta de Urgenta pentru extinderea perioadei de emitere, si dupa data de 14 mai, a Certificatelor de Situatie de Urgenta tip 2 (Galben), precum si introducerea ca referinta si a lunii mai 2020 pentru diminuarea veniturilor sau incasarilor cu minimum 25% fata de media lunilor ianuarie si februarie 2020.
 
"Asa cum am mai spus, nevoile operatorilor economici sunt extrem de importante pentru noi intrucat ele dau pulsul real al economiei in aceasta perioada. Am venit in intampinarea solicitarilor concrete ale acestora si prelungim termenul de obtinere a Certificatelor de Situatie de Urgenta de tip II, galben, pentru aceia dintre operatorii economici ale caror venituri sau incasari au fost afectate de criza generata de raspandirea coronavirusului SARS–CoV-2. Ne dorim ca un numar cat mai mare dintre ei sa obtina un astfel de certificat pentru a le fi mai usor sa se reintegreze in circuitul economic contribuind, astfel, la demersul de repornire a economiei”, a declarat ministrul Virgil Popescu, citat in comunicat.
 
Astfel, operatorii economici care au inregistrat diminuarea veniturilor sau a incasarilor cu minimum 25% in luna martie, aprilie sau mai 2020, prin raportare la media lunilor ianuarie si februarie 2020 pot solicita online, accesand aplicatia csu.prevenire.gov.ro, pana la data de 15 iunie 2020, eliberarea Certificatelor de Situatie de Urgenta.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: csu tip 2certificat15 iunie 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]