Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

OMS: Pandemia Covid-19 este controlabila

de Florin Amariei 12 Mar. 2020 1829
4.07 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii sustine cu ardoare ca pandemia cu Covid-19 declansata de virusul SARS-CoV-2 este controlabila.

"Este vorba despre o pandemie controlabila”, dar ”nu putem combate un virus daca nu stim unde se afla. Asta inseamna ca este necesara o supraveghere robusta in vederea gasirii, izolarii, testarii si tratarii fiecarui caz, pentru a rupe lantul transmiterii", a subliniat Tedros Adhanom Ghebreyesus in fata diplomatilor.
 
El a subliniat ca tarile este necesar sa adopte o ”abordare globala (...) adaptata situatiei lor, cu indiguirea ca pilon central” si a indemnat tarile ”sa gaseasca echilibrul just intre protectie si sanatate, prevenirea perturbarilor economice si sociale si respectarea drepturilor omului".
 
"Pentru a salva vieti, trebuie sa reducem transmiterea. Asta inseamna ca trebuie sa izolam cat mai multe cazuri posibil si sa punem in carantina contectele lor cele mai apropiate”, a precizat Tedros Adhanom Ghebreyesus.
 
"Chiar daca nu puteti opri transmiterea, puteti incetini si proteja institutiile de sanatate, azilele de batrani si alte spatii vitale - dar numai daca testati toate cazurile suspecte”, a avertizat el.
 
Unele tari duc o lipsa acuta de material, iar seful OMS a anuntat ca organizatia sa lucreaza "zi si noapte" pentru a le veni in ajutor.
 
Agentia specializata a ONU a trimis deja echipament de protectie in 57 de tari si se pregateste sa expedieze o noua serie in alte 28 de state.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: omscovid-19pandemiacontrolabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.07 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]