Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piata Crypto: FTX provoaca o noua prabusire

de Bianca Tila 20 Ian. 2023 320
Piata Crypto: FTX provoaca o noua prabusire
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe fondul crizei de lichiditati provocata de prabusirea platformei FTX, brokerul de criptomonede Genesis Global Trading a solicitat protectia impotriva falimentului in SUA.

Genesis Global Capital are ca partener de creditare pe Gemeni Trust, platforma de criptomonede fondata de fratii Winklevoss. Recent, aceasta platforma s-a extins si in Romania. De asemenea, Genesis Global Capital a inghetat retragerile si rambursarile de fonduri in luna noiembrie. 
 
“Dupa cum a fost anuntat anterior, Genesis si consilierii sai au fost implicati in discutii continue si productive cu consilierii creditorilor sai si cu societatea-mama, Digital Currency Group (DCG), pentru a evalua cea mai eficienta cale de a pastra activele si de a duce afacerea mai departe. 
 
Genesis a inceput acum un proces de restructurare sub supraveghere judiciara pentru a avansa in continuare aceste discutii si pentru a ajunge la o solutie holistica pentru activitatea sa de creditare, care, daca va fi realizata, va oferi un rezultat optim pentru clientii Genesis si pentru utilizatorii Gemini Earn”, potrivit Genesis.
 
Vehiculul prin care este detinut Genesis Global Capital - Genesis Global Holdco - a solicitat protectia legii falimentului in SUA. Acest pas l-a facut impreuna cu o alta unitate de creditare - Gensis Asia Pacific.
 
"Desi am facut progrese semnificative in perfectionarea planurilor noastre de afaceri pentru a remedia problemele de lichiditate cauzate de provocarile extraordinare recente din industria noastra, inclusiv intrarea in incapacitate de plata a Three Arrows Capital si falimentul FTX, o restructurare in instanta reprezinta cea mai eficienta cale prin care sa conservam activele si sa cream cel mai bun rezultat posibil pentru toate partile interesate de la Genesis", a declarat Derar Islim, directorul general interimar al Genesis.
 
In plus, celelalte filiale ale Genesis nu sunt vizate de faliment, continundu-si operatiunile. Divizia de creditare a Genesis dispune de aproximativ 150 de milioane de dolari pentru a-si sustine operatiunile in timpul restructurarii, potrivit declaratiei de faliment.
 
Comisia pentru valori mobile si burse a acuzat Genesis si Gemeni ca au vandut ilegal titluri de valoare investitorilor prin intermediul programului Earn. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: genesis global capitalftxgemeni trustcrypto

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]