Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pretul petrolului, in crestere constanta

de Florin Amariei 19 Iul. 2019 2377
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pretul petrolului a crescut cu 2% numai in ultimele 12 ore, in urma doborarii unei drone iraniene de catre SUA.

Preturile petrolului au crescut vineri cu aproape 2% in urma amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu, ca efect al doborarii unei drone iraniene de catre o nava americana in Stramtoarea Urmuz, care are o importanta majora pentru tranzitul petrolului, transmite Reuters.
 
Cotatiile petrolului se indreapta totusi spre cel mai mare declin saptamanal din ultimele sapte saptamani, determinat de anticiparea unei relaxari a tensiunilor in Orientul Mijlociu, dar si de ingrijorarile legate de cererea in de scadere, in timp ce temerile privind impactul unei furtuni in Golful Mexic s-au atenuat.
 
Pretul petrolului Brent este in urcare cu 1,9%, la 63,1 dolari pe baril, dupa un declin de 2,7% consemnat joi, cand a scazut pentru a patra zi consecutiv.
 
Cotatia petrolului West Texas Intermediate (WTI) a crescut cu 1,5%, la 56,13 dolari pe baril. In sedinta de tranzactionare de joi, pretul petrolului WTI a inchis in scadere cu 2,6%. Pe ansamblul saptamanii, petrolul american se indreapta spre o scadere de peste 6%.
 
In spatele cresterilor de vineri se afla si indiciile ca Rezerva Federala va reduce agresiv dobanzile pentru a sustine economia americana, a declarat Stephen Innes, partener la Vanguard Markets.
 
Statele Unite au anuntat joi ca o nava a Marinei SUA a distrus o drona iraniana in Stramtoarea Urmuz dupa ce aceasta a amenintat nava, dar Iranul a comunicat ca nu are informatii despre pierderea unei drone. Asiaticii sustin ca SUA au doborat o drona care le apartine.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: pretul petroluluicresteredronabrentsuairan

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Romania se numara printre tarile UE cu cea mai puternica crestere a vanzarilor cu amanuntul in luna noiembrie

de Bianca Tila
08 Ian 2024
Vanzarile cu amanuntul in UE si zona euro au afisat scaderi in luna noiembrie. Cu toate acestea, Romania se numara printre statele membre cu cea mai...

Afaceri romanesti de succes. 5 to go afiseaza o crestere de 55% fata de anul trecut

de Bianca Tila
03 Aug 2023
Lantul de cafenele 5 To Go se remarca fata de anul trecut. In prima jumatate a anului 2023 a depasit cu 5% cifra de afaceri estimata. Comparativ cu...

Proprietarul magazinelor Zara raporteaza o crestere de 54%

de Bianca Tila
07 Iun 2023
Inditex, proprietarul magazinelor Zara, a anuntat o crestere de 54% a profitului net in perioada februarie - aprilie 2023. Dupa un nivel solid in...

Team First Software inregistreaza afaceri in crestere

de Bianca Tila
31 Ian 2023
Team First Software este o companie romaneasca de sotfware cu 18 de experienta in solutiile ERP. A incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]