Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PSD urmareste impozitarea veniturilor exceptionale ale companiilor

de Idei de afaceri 27 Ian. 2022 865
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Presedintele PSD a explicat la ce se refera supraimpozitarea si a aratat ca se va impune numai pentru acele venituri considerate exceptionale.

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca supraimpozitarea companiilor se refera la veniturile exceptionale ale acestora. ”In momentul in care speculezi si ai venituri exceptionale, este normal ca statul sa intervina sa te supraimpoziteze”, a aratat liderul PSD, adaugand ca Guvernul va veni cu aceste solutii.
 
Intrebat daca este de acord cu impozitarea companiilor, anuntata de ministrul Finantelor, Ciolacu a raspuns: ”Pe veniturile exceptionale. In momentul in care speculezi si ai venituri exceptionale, este normal ca statul sa intervina sa te supraimpoziteze si acei bani sa intre in aceste programe de IMM Invest”. 
 
Presedintele PSD s-a declarat convins ca Guvernul va veni cu aceste masuri. ”Sunt ferm convins ca guvernul va veni cu aceste solutii. Trebuie sa se apuce de lucru”, a mai spus el. 
 
”Eu zic ca in acest moment am iesit din zona pompieristica in care statul si guvernul interveneau, la un incendiu, si am intrat intr-o zona de discutii, predictibila, pentru o perioada pe termen mediu” a mai afirmat Marcel Ciolacu.
 
Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a anuntat, marti seara, ca Romania pregateste transpunerea rapida a regulilor stabilite de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) privind impozitarea multinationalelor cu 15% pe profit.
 
Ministrul preciza ca intentia Executivului este ca masura sa se aplice din 1 ianuarie 2023.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: psdimpozitaresupraimpozitarevenituri exceptionale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]