Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Studiu: Exista o legatura puternica intre datorii si depresie

de Florin Amariei 17 Dec. 2018 3557
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un studiu efectuat in Statele Unite ale Americii arata ca 1 din 5 adulti sufera de o forma de depresie care e conectata mai mult sau mai putin situatiei financiare.

In cadrul acestui studiu o tanara marturiseste despre cum a ajuns sa isi dea seama ca neadministrarea corecta a banilor a adus-o intr-o stare in care nu si-ar fi imaginat ca va ajunge vreodata. 
 
"Cheltuiam mult pe festivaluri si concerte, iar fericirea mea era la cel mai inalt nivel. Mi-am facut o multime de prieteni si traiam cele mai frumoase momente. Intr-o zi, insa, am ajuns sa sun la serviciul de urgenta pentru ca nu mai puteam sa respir corect si simteam ca ma sufoc. Nu stiam ce se intampla cu mine', marturiseste tanara.
 
Medicii i-au spus ca a avut un atac de panica pentru ca era constant presata de alte ganduri si incepuse deja sa dezvolte personalitate multipla. 
 
Poate parea exagerat, insa situatia este reala. Studiul antementionat a aratat ca o administrarea ineficienta a resurselor materiale pune presiune pe individ si, in anumite cazuri, poate ajunge la tulburari mintale serioase.
 
Studiul Harris Poll a concluzionat ca datoriile sunt o parte importanta de grijile de zi cu zi a americanilor, insa acest lucru se poate intampla cu usurinta si la noi.
 
Antreprenori, ingrijiti-va mai intai de voi si administrati-va corect banii pe care ii aveti. Sanatatea este mult mai importanta! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: sanatatedepresiebanidatorii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Wizz Air investeste in Firefly. Banii sunt destinati dezvoltarii combustibilului sustenabil

de Bianca Tila
27 Apr 2023
Wizz Air a anuntat ca investeste 5 milioane de lire sterline intr-o companie de biocumbustibili, Firefly. Aceasta este prima investitie de capital a...

CNIPMMR: Beneficiarii Masurilor 1 si 2 nu vor mai da banii inapoi

de Idei de afaceri
22 Mar 2022
Presedintele CNIPMMR confirma ca beneficiarii Masurilor 1 si 2 nu vor mai da banii inapoi. Iata de ce! Antreprenorii care au aplicat pe Masurile 1...

Avertisment oficial UE: Veti pierde toti banii daca investiti in criptomonede

de Idei de afaceri
18 Mar 2022
Uniunea Europeana (UE) a lansat un avertisment oficial pentru toti cetatenii blocului comunitar care vor sa investeasca in criptomonede sau alte...

Statul roman creeaza o banca pentru afaceri din banii PNRR

de Florin Amariei
07 Feb 2022
Romania va avea o banca de dezvoltare al carui scop principal va fi finantarea afacerilor. IMM-urile vor avea prioritate! Masura privind banca de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]