Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tesla: Planul de investitii s-a majorat cu 1 miliard de dolari

de Bianca Tila 26 Iul. 2022 611
Tesla: Planul de investitii s-a majorat cu 1 miliard de dolari
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Planul de cheltuieli de capital s-a majorat cu 1 miliard de dolari, conform unui document depus luni de producatorul de automobile electrice la autoritatile de reglementare. Cu aceasta ocazie s-a dezvaluit si o a doua citatie legata de tweeturile private ale CEO-ului Tesla din 2018, informeaza news.ro.

In acest an, compania se asteapta sa cheltuie intre 6 si 8  miliarde de dolari. De asemenea, acest plan il estimeaza si pentru urmatorii doi ani. Compania vrea sa inregistreze o crestere fata de planul anterior cand aloca intre 5 si 7 miliarde de dolari pentru a intensifica productia noilor sale unitati din Texas si Berlin.
 
CEO-ul companiei este de parere ca fabricile pierd miliarde de dolari in timp ce incearca sa creasca productia, cauza fiind lipsa bateriilor si problemele din porturile din China.
 
In timp ce Musk se lupta pentru compnaia sa, o noua citatie a Comisiei pentru bursa si valori mobiliare din SUA a cerut informatii despre respectarea unui acord incheiat cu autoritatea de reglementare in 2018.
 
In ceea ce priveste aceasta situatie, Elon Musk a solutionat un proces pentru tweeturile sale private. Acesta a acceptat sa-i lase pe avocatii companiei sa aprobe tweeturile cu informatii materiale asupra companiei.
 
Tesla a fost de acord sa coopereze cu autoritatile guvernamentale. Comisia pentru bursa si valori mobiliare a refuzat sa comenteze. In noiembrie 2021, autoritatea de reglementare a citat pentru prima oara Tesla referitor la acordul respectiv. Elon Musk a continuat sa declare ca tweetul sau referitor la "finantarea asigurata" este veridic. Ulterior, acesta a contestat si refuzul judecatorului de a inceta acordul.
 
Recent, Musk primeste o alta citatie in timp ce se confrunta cu Twitter. La acest moment, este citat din cauza renuntarii la oferta de 44 miliarde de dolari de a cumpara compania de social media.
 
"In iunie, autoritatea de reglementare l-a chestionat pe Musk in legatura cu un tweet in care si-a exprimat indoieli cu privire la achizitionarea Twitter din cauza preocuparilor legate de numarul de utilizatori falsi si de conturi de spam.
 
Separat, documentul Tesla a spus ca a convertit aproximativ 75% din detinerile sale de bitcoin in moneda fiat, castigand 64 de milioane de dolari in acest proces, inregistrand in acelasi timp o taxa de depreciere de 170 de milioane de dolari in primele sase luni ale anului 2022", scrie Bursa.
 
Pe piata activelor, valoarea acestora in luna iunie era de 222 de milioane de dolari, potrivit documentului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: teslaelon musktwitter

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]