Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tesla renunta la obiectivul sau

de Bianca Tila 24 Mai. 2024 49
Tesla renunta la obiectivul sau
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tesla a renuntat la obiectivul de a produce anual 20 de milioane de vehicule electrice pana in anul 2030, potrivit celui mai recent raport de impact, transmite Reuters.

In ceea ce priveste anul 2023, Tesla si-a majorat livrarile cu aproape 38%, la peste 1,8 milioane de vehicule. In plus, compania nu a dat publicitatii previziuni pentru anul curent, Elon Musk anuntand ca obiectiv un avans anual de 50% al livrarilor.
 
In aprilie, directorul general a declarat ca va accelera lansarea mai multor modele accesibile, in urma reducerii vanzarilor in primele luni din acest an, productia incepand mai devreme decat tinta originala stabilita in semestrul doi din 2025.
 
Tesla intentioneaza sa prezinte celebrul "Robotaxi" in 8 august.
 
Avand in vedere ca Tesla si-a schimbat strategia, situatia ne indica ca firma planuieste sa utilizeze actualele linii de productie pentru noi vehicule accesibile, o decizie care va insemna costuri scazute si o crestere modesta a numarului de masini fabricate.
 
Actiunile Tesla inregistrau un declin de 1,7% la bursa de la New York. In acest an, titlurile au afisat scaderi cu aproximativ 25%.
 
Tesla a fost afectata de incetinirea cererii pentru vehicule electrice si de concurenta stransa. Intr-o incercare de restructurare, compania a concediat peste 10% din angajati, anul acesta.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: teslaobiectivmasini electriceelon musk

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Tesla: Planul de investitii s-a majorat cu 1 miliard de dolari

de Bianca Tila
26 Iul 2022
Planul de cheltuieli de capital s-a majorat cu 1 miliard de dolari, conform unui document depus luni de producatorul de automobile electrice la...

Anuntul lui Elon Musk a coborat pretul pentru un Bitcoin la 46.200 de dolari

de Florin Amariei
13 Mai 2021
Daca ati investit in criptomonede cu gandul ca s-ar putea sa va aduca un venit generos in 2021, atunci putem observa ca s-a ajuns intr-o perioada...

4 etape ale managementul afacerii prin obiective

de Dragos Craciun
11 Nov 2015
Managementul afacerii prin obiective (MBO) este un mijloc prin care puteti crea o firma puternica, performanta, cu oameni capabili si eficienti. MBO...

Cum sa realizezi managementul financiar prin obiective?

de Marinache Horia Cristian
08 Iul 2015
Conceptul managementului prin obiective este simplu: conducerea firmei isi fixeaza anumite obiective si activitatile (plus resursele) din firma. Ele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]