Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Wizz Air anticipeaza o revenire

de Bianca Tila 09 Iun. 2023 147
Wizz Air anticipeaza o revenire
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania aeriana europeana low-cost, Wizz Air, anticipeaza revenirea la profit datorita cererii puternice pentru sezonul de vara.

Rezervarile puternice combinate cu o investitie mare in operatiunile sale pentru a evita problemele de calatorie aparute in vara de anul trecut si flota in crestere vor ajuta la obtinerea profitului din acest an.
 
Pana la sfarsitul lunii martie 2024, Wizz Air a declarat ca se asteapta la un profit net de 350 de milioane pana la 450 de milioane de euro. Acest rezultat ar sublinia o imbunatatire comparativ cu pierderea neta anuala de 535 de milioane de euro pe care a raportat-o.
 
Prognoza companiei este mai buna fata de perspectiva unui consens al analistilor, de 343 de milioane de euro. Rezultatul ar ridica actiunile companiei aeriene cu 3%, pana la 2.838 pence pe unitate.
 
"Faptul ca conducerea este dispusa sa ofere previziuni privind profitul pentru anul fiscal curent este un semn de incredere", au spus analistii Goodbody.
 
Wizz Air isi desfasoara principalele operatiuni in Europa Centrala si de Est, dar are si o afacere in crestere rapida in Orientul Mijlociu. 
 
Unii factori negativi care au dus la rezultate joase pentru Wizz Air au fost lipsa de acoperire a combustibilului si problemele aeroportuare. La fel ca multe companii aeriene, Wizz a fost nevoita sa anuleze zboruri vara trecuta.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: wizz airinvestitieprofitrevenire

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bancile europene au afisat profituri record

de Bianca Tila
19 Feb 2024
Cele mai mari banci din Europa au avut anul trecut profituri cumulate pe peste 100 miliarde de euro. Impulsul dat de dobanzile crescute de Banca...

Vanzarile si profitul grupului care detine marca Gucci scad

de Bianca Tila
08 Feb 2024
Grupul francez de produse de lux Kering a anuntat scaderea vanzarilor si profitului net in 2023. Strategia de investitii va afecta rezultatele din...

Wizz Air investeste in Firefly. Banii sunt destinati dezvoltarii combustibilului sustenabil

de Bianca Tila
27 Apr 2023
Wizz Air a anuntat ca investeste 5 milioane de lire sterline intr-o companie de biocumbustibili, Firefly. Aceasta este prima investitie de capital a...

Nokia: Profit operational sub asteptarile pietei

de Bianca Tila
21 Apr 2023
Nokia a anuntat un profit operational pentru primul trimestru sub asteptarile pietei, de 479 de milioane de euro, in scadere de la 583 de milioane in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]