Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 strategii de marketing usor de implementat

de Florin Amariei 12 Feb. 2020 2112
4.58 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ai deja o afacere, atunci stii cat este de importanta promovarea. In cele ce urmeaza vei regasi 4 strategii de marketing usor de implementat care te vor ajuta sa obtii un venit mult mai bun in fiecare luna.

In functie de cat esti dispus sa investesti, aceste strategii de marketing te vor ajuta sa fii cu un pas in fata competitiei. Asta inseamna un singur lucru: vei obtine mai multi bani. Si cine nu-si doreste un astfel de lucru?
 
1. SMS marketing
O solutie relativ noua, dar care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in mediul economic, este reclama prin intermediul mesajelor de pe telefonul mobil. Practica este cunoscuta sub numele de sms marketing si are numeroase avantaje. In primul rand, conform statisticilor, 94% dintre mesaje sunt citite de catre clienti, o rata net superioara fata de e-mail-uri.
 
2. Social media
Retelele de socializare au avantajul ca sunt foarte atractive pentru potentialii clienti, o reclama prezenta aici nefiind simtita ca o agresiune. Facebook-ul are cea mai mare pondere in aceasta privinta, dar si alte platforme vin din urma cu oferte interesante, cum ar fi cele de pe Instagram sau Twitter.
 
3. Videoclipuri
Integrarea acestor videoclipuri in paginile producatorilor, pe bloguri sau pe platformele care ofera continut video are rezultate pozitive, punand la dispozitia celor care vand o vizibilitate sporita. Youtube ofera posibilitatea realizarii unei pagini de brand sau integrarea reclamelor in timpul altor videoclipuri vizionate de sute de mii de utilizatori.
 
4. SEO
Realizarea unei pagini de Internet care sa prezinte produsele nu este suficienta deoarece aceasta se poate pierde in multitudinea de firme care ofera acelasi lucru. Ca o pagina sa fie vizibila, trebuie sa se situeze printre primele locuri in rezultatele unei cautari, de aceea apelarea la o firma de SEO ar putea fi solutia potrivita.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: marketingstrategiiidei marketing

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.58 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Cercetarea de marketing in 2024. Ce este, la ce ajuta si cum o poti folosi

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Antreprenorii recurg adesea la datele calitative si cantitative pentru a analiza modul in care activeaza firma. Cercetarea de marketing realizeaza...

Influencer marketing: ce inseamna si cum poti dezvolta o strategie

de Bianca Tila
04 Dec 2023
In urma cu un deceniu, scena marketingului cu influente era limitata la celebritati si cativa bloggeri dedicati. In prezent, retelele sociale au...

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Strategii de vanzare: Preintampinarea obiectiilor

17 Feb 2023
Pentru a putea preintampina obiectiile, vanzatorii trebuie sa se gandeasca nu doar la beneficiile care il fac pe client sa cumpere, ci si la motivele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]